Ο έλεγχος των δανεικών

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκονται οι Κουλούρης και Παπαδόπουλος και το αποδεικνύουν συνεχώς. Διαβάστε για τα κατορθώματά τους και τις επιδόσεις όλων των δανεικών του Δικεφάλου την αγωνιστική που έκλεισε την Δευτέρα (08.02).
Ο έλεγχος των δανεικών

Φακούντο Περέιρα (Ατλέτικο Τουκαμάν-Ράσινγκ Κλουμπ 2-1)

Ο Φακούντο Περέιρα έμεινε στον πάγκο στην πρεμιέρα του αργεντίνικου πρωταθλήματος, με την Ρασίνγκ να γνωρίζει ήττα εκτός έδρας από την Ατλέτικο Τουκαμάν με 2-1.

Ευθύμης Κουλούρης (Ανόρθωση-Πάφος 5-1)

Τι κι αν μπήκε στο παιχνίδι στο 80′. Ο Ευθύμης Κουλούρης είχε τον χρόνο να αφήσει το στίγμα του στην αναμέτρηση και να επιστρέψει στα γκολ μετά τον τραυματισμό του. Στο 89′ με έξοχο γυριστό σουτ μέσα από την μικρή περιοχή και στο 90+3′ με πλασέ έπειτα από παράλληλη μπαλιά του Κάλβο πέτυχε δύο τέρματα στην ευρεία νίκη της Ανόρθωσης κόντρα στην Πάφο και έδειξε ότι είναι και πάλι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει τους στόχους της.

Βασίλης Παπαδόπουλος (ΑΕ Λεμεσού-Παραλίμνι 0-2)

Σπουδαίο διπλό για το Παραλίμνι μέσα στην Λεμεσό κόντρα στην ΑΕΛ. Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Βασίλης Παπαδόπουλος. Ο νεαρός φορ πέτυχε το πρώτο τέρμα της ομάδας του και σέρβιρε το δεύτερο, έχοντας σε όλο το παιχνίδι εξαιρετική παρουσία. Μπορεί να μην ξεκίνησε βασικός, αλλά πέρασε στο 28′ σαν αλλαγή και καθάρισε την αναμέτρηση, με την Ένωση να βγαίνει από την επικίνδυνη ζώνη μετά από καιρό. Αυτό ήταν και το 5ο γκολ του Παπαδόπουλο στην Κύπρο, ενώ έχει παράλληλα και δύο ασίστ.

Δημήτρης Πόποβιτς (Καρμιώτισσα-ΑΣΙΛ Λύσης 2-0)

90λεπτο για τον Δημήτρη Πόποβιτς στην νίκη της Καρμιώτισσας κόντρα στην ΑΣΙΛ Λύσης, που την διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο νεαρός εξτρέμ είχε θετική παρουσία και ταλαιπώρησε αρκετά την αντίπαλη άμυνα, δείχνοντας πάθος και διάθεση.

Δημήτρης Γιαννούλης / Αχιλλέας Πούγγουρας (Βέροια-ΑΕΛ Καλλονής 2-0)

Επιτέλους νίκη για την Βέροια των βασικών Γιαννούλη και Πούγγουρα. Οι δύο νεαροί παίκτες αγωνίστηκαν σε όλο το 90λεπτο, όντας σταθεροί χωρίς να εντυπωσιάσουν. Πολύ σημαντικό το τρίποντο για την Βέροια, που έβαλε τέλος σε ένα κακό διάστημα και ουσιαστικά εξασφάλισε διαφοράς ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Ρόμπιν Όλσεν πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα της Κοπεγχάγης σε φιλικό κόντρα στην Μάλμε, όπου οι Δανοί επικράτησαν με 1-0.

Ο Πανσερραϊκός του Κιόσε είχε παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και ο Πανελευσιανιακός του Τσολακίδη δεν έπαιξε κόντρα στην Παναχαϊκή, με το παιχνίδι να αναβάλλεται από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού εξαιτίας καταγγελιών για χειραγώγηση.

Τέλος τα παιχνίδια της Football League 2 αναβλήθηκαν λόγω των κινητοποιήσεων των αγροτών, έτσι δεν αγωνίστηκαν οι Βασαΐτης, Παναγιωτούδης με την ΑΠΕ Λαγκαδά, ο Πολύζος με τον Αιγινιακό, ο Τουμανίδης με τον ΑΟ Καβάλας και ο Χατζηδίμπας με τον Πιερικό.

Διαβάστε ακόμη...