Fans’ Man of the Match ο Μακ

Ο Ρόμπερτ Μακ αναδείχθηκε Fans' Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Ατρόμητο στο γήπεδο της Τούμπας για την 20η αγωνιστική της Super League, μέσα από την δική σας ψήφο.
Fans’ Man of the Match ο Μακ

 Το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό. Η ομάδα μετά από ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφερε να καθαρίσει το παιχνίδι και αφού χτυπήθηκε από δύο σημαντικούς τραυματισμούς, δέχθηκε την ισοφάριση στο 81′ από τον Λαζαρίδη, παραχωρώντας ισοπαλία σε ένα ματς που αξίζε τη νίκη. Οι δύο κορυφαίοι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν οι Ρόμπερτ Μακ και Δημήτρης Πέλκας .

Ο πρώτος αγωνίστηκε μετά από καιρό στην κορυφή της επίθεσης λόγω των πολλών απουσιών και έδειξε ότι είναι μία θέση που του ταιριάζει, καθώς πέτυχε το μοναδικό γκολ του Δικεφάλου, είχε ένα ακόμα το οποίο λανθασμένα ακυρώθηκε ως οφσάιντ και έτρεξε πολλά χιλιόμετρα ασκώντας συνεχώς πίεση στην αντίπαλη άμυνα. Ο δεύτερος έκανε μία γεμάτη εμφάνιση δημιουργικά, είχε την ασίστ στο πρώτο τέρμα και ήταν μέσα σε κάθε φάση που δημιούργησε ο Δικέφαλος.

Η μάχη στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match ήταν οριακή με τους δύο παίκτες να μάχονται μέχρι την τελευταία στιγμή. Εν τέλει ο Σλοβάκος επικράτησε συγκεντρώνοντας το 29,14% των προτιμήσεων του κοινού, έναντι 28,67% του νεαρού μέσου, και έτσι ζευγάρωσε τους ατομικούς του τίτλους για το παιχνίδι, αφού αναδείχθηκε και Vodafone MVP.

Διαβάστε ακόμη...