Toumba Magazine με υπογραφή Χαρίση

Είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του πρώτου τεύχους. Σε μια μεγάλη συνέντευξη εξηγεί τους λόγους που τον έκαναν να έρθει στον ΠΑΟΚ και τους στόχους που βάζει για τη συνέχεια της καριέρας του.
Toumba Magazine με υπογραφή Χαρίση

«Σε ό,τι μου πρότεινε ο ΠΑΟΚ είπα «ναι» κι ενώ είχα περιθώριο να διαπραγματευτώ, έδωσα εντολή στον ατζέντη μου να μην το κάνει» δηλώνει χαρακτηριστικά ο Χάρης Χαρίσης στις σελίδες του επίσημου περιοδικού του ΠΑΟΚ και συνεχίζει: «Όταν ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι σε θέλει, εσύ πρέπει να δείξεις δέκα φορές ότι θες να φορέσεις τη φανέλα του! Δεν κατακρίνω κανέναν για τον τρόπο που σκέφτεται, αλλά αν δείξεις ότι στόχος σου είναι να εκμεταλλευτείς οικονομικά μόνο την καλή αγωνιστική συγκυρία στα 20 σου χρόνια, εκπέμπεις ένα προφίλ που δεν θα ήθελα να κουβαλάω. Πιστεύω σε μένα, ξέρω ότι αν είμαι υγιής στο τέλος της καριέρας μου θα έχω καταφέρει αυτά που ονειρευόμουν».

Το Toumba Magazine σε συνέχεια της προσπάθειάς του να φέρει τον κόσμο πιο κοντά στην ομάδα και να τον βοηθήσει να γνωρίσει καλύτερα τους ποδοσφαιριστές, έδωσε στην ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους φίλους του Δικεφάλου να βρεθούν δίπλα στον Χαρίση στο PAOK FC Official Store της Τούμπας πριν το ματς με τον Ατρόμητο.

Για περισσότερη από μισή ώρα, ο Χαρίσης ... πολιορκήθηκε από τους φίλους της ομάδας που έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του και φυσικά να αγοράσουν το δικό τους υπογεγραμμένο τεύχος του Toumba Magazine. Προμηθευτείτε κι εσείς την πρώτη συλλεκτική έκδοση του επίσημου περιοδικού του ΠΑΟΚ με 3 ευρώ στα PAOK FC Official Stores και στο store.paokfc.gr.

Δείτε τις αποκλειστικές εικόνες από τον φακό του paokfc.gr καθώς και το βίντεο του PAOK TV με πλάνα από την εκδήλωση ...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...