Fans’ Man of the Match ο Όλσεν

Ο Ρόμπιν Όλσεν έψαχνε εδώ και καιρό μία καλή εμφάνιση. Κόντρα στην Ξάνθη ήταν εξαιρετικός, θύμισε τον τερματοφύλακα της Μάλμε που διέπρεψε στο Champions League και αναδείχθηκε Fans' Man of the Match.
Fans’ Man of the Match ο Όλσεν

 Αυτή την φορά ο καιρός ήταν καλός και επέτρεψε την διεξαγωγή του αγώνα. Ο Δικέφαλος πήγε στα Πηγάδια με στόχο να διατηρήσει το νικηφόρο σερί του, αλλά στο φινάλε του αγώνα δέχθηκε ένα γκολ από στημένη φάση και έχασε μία νίκη που κρατούσε στα χέρια του από το 31′ με την υπέροχη κεφαλιά του Μυστακίδη .

Για να φτάσει στο σημείο όμως να διεκδικεί το τρίποντο μέχρι το τελευταίο λεπτό η ομάδα μας, έπρεπε ο Ρόμπιν Όλσεν να κατεβάσει ρολά. Ειδικά στο πρώτο 20λεπτο που οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυκτικά ο Σουηδός πορτιέρο έδειξε την κλάση του και σταμάτησε κάθε αντίπαλη προσπάθεια, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με έξι αποκρούσεις, ενώ καθάρισε και τα γεμίσματα της Ξάνθης με σίγουρες εξόδους.

Στην ψηφοφορία του paokfc.gr για τον Fans' Man of the Match, ο Όλσεν σάρωσε, λαμβάνοντας το 58.59% των ψήφων του κοινού, αφήνοντας στην δεύτερη θέση με ποσοστό 24,24% τον Γιάννη Μυστακίδη , τον σκόρερ του Δικεφάλου στα Πηγάδια, ο οποίος πραγματοποίησε ακόμα μία εξαιρετική και ουσιαστική εμφάνιση.

Διαβάστε ακόμη...