Fans’ Man of the Match ο Μυστακίδης

Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και βοήθησε την ομάδα να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα και να φτάσει στην νίκη-πρόκριση.
Fans’ Man of the Match ο Μυστακίδης

Ο Γιάννης Μυστακίδης αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΛ Καλλονής για τον τον επαναληπτικό της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας, μέσα από την δική σας ψήφο.

Μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα στην Μυτιλήνη ο Δικέφαλος είχε ως μοναδικό στόχο την ανατροπή στην Τούμπα. Αποστολή εξετελέσθη. Εξαιρετική εμφάνιση, απόλυτη κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο και εύκολη νίκη με 3-0 κόντρα στην ΑΕΛ Καλλονής, η οποία θα είχε δεχτεί κι άλλα γκολ αν δεν βρισκόταν σε εξαιρετική βραδιά ο τερματοφύλακάς της, ο Δαύκος.

Ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες της νίκης ο Γιάννης Μυστακίδης . Πέρασε σαν αλλαγή στο ημίχρονο στην θέση του τραυματία Λέοβατς και έδωσε πνοή στην αριστερή πτέρυγα ως αριστερό μπακ συνεχίζοντας τις αλλαγές θέσεων. Ως τώρα έχει αγωνιστεί ως αριστερό, δεξί μπακ, ως αριστερό και δεξί μπακ χαφ κι ως μεσοεπιθετικός.

Συνεπής αμυντικά και με πολλές προωθήσεις, ο Μυστακίδης προσέφερε μία ασίστ στον Μακ για το δεύτερο γκολ και ταλαιπώρησε γενικότερα τους αντίπαλους αμυντικούς με τις συχνές του προωθήσεις.

Στην ψηφοφορία του paokfc.gr για τον Fans' Man of the Match, ο νεαρός ακραίος έλαβε το 33,61% των ψήφων του κοινού και άφησε πίσω του τον τον εξαιρετικό Ρόμπερτ Μακ , ο οποίος συγκέντρωσε το 19,6%, μετρώντας ένα γκολ και μία ασίστ. Τρίτος ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ , ο οποίος βρήκε κι αυτός δίχτυα μετά από καιρό και έδωσε έναν ακόμα καλό λόγο στους φίλους του Δικεφάλου να χαμογελούν ενόψει συνέχειας.

Διαβάστε ακόμη...