Να και η επιβράβευση!!!

Ένας από τους διαιτητές που έχει γίνει πολύ συχνά θέμα για σφυρίγματά του και που έχει πολλάκις αδικήσει τον ΠΑΟΚ (και όχι μόνο!), "επιβραβεύτηκε" για τις ικανότητές του παίρνοντας προαγωγή από την τρίτη κατηγορία στη δεύτερη!
Να και η επιβράβευση!!!

Όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ ...

Στην πρόσφατη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαιτησίας αναθεωρήθηκαν οι κατηγορίες διαιτητών ανδρών, γυναικών και Σάλας για το δεύτερο μισό της περιόδου 2015-2016 και προβιβάστηκαν ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος από την τρίτη κατηγορία στη δεύτερη στους άνδρες και ο Βασίλης Χριστοδούλης από τη δεύτερη στην πρώτη στο Ποδόσφαιρο Σάλας (Futsal).

Όπως ανακοινώθηκε από την Επιτροπή, στις τοποθετήσεις των διαιτητών ανά κατηγορία λήφθηκαν υπ' όψιν διάφορα κριτήρια, συμπεριλαμβανομένων αξίας, επίδοσης, φυσικής κατάστασης, εμπειρίας, δυνατότητας εξέλιξης, γλωσσομάθειας, συμμετοχής σε μαθήματα της UEFA και κατάταξης στη χώρα καταγωγής.

Αναλυτικά η κατάταξη των Ελλήνων Διαιτητών:

Elite Κατηγορία Ανδρών

Αναστάσιος Σιδηρόπουλος

Δεύτερη Κατηγορία Ανδρών

Χαράλαμπος Καλογερόπουλος
Αλέξανδρος Αρετόπουλος
Γιώργος Κομίνης
Γιώργος Κύζας
Σταύρος Μάνταλος
Αναστάσιος Παπαπέτρου

Προφανώς στην παραπάνω λίστα υπάρχουν ονόματα τα οποία και μόνο που τα βλέπεις έρχονται στο νου σφαγιαστικές διαιτησίες με μόνιμα ευνοημένη την ομάδα που μονοπωλεί τους τίτλους στην Ελλάδα και πρόσφατο παράδειγμα τα όσα έκανε ο Καλογερόπουλος στο ματς της Κομοτηνής, εκεί που έδωσε πέναλτι στη δήθεν ανατροπή του Φιμπόγκαρσον.

H λίστα με τα παραπτώματα όλων των παραπάνω είναι ιδιαίτερα μακριά, αλλά αυτό φαίνεται δεν απασχόλησε την UEFA...

Διαβάστε ακόμη...