«Οι ξένοι του ΠΑΟΚ πρέπει να να δώσουν περισσότερα!» (audio)

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 φιλοξενήθηκε ο Μπλάντεν Φούρτουλα και μίλησε για την χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ, για τον Γλύκο αλλά και τον Δικέφαλο γενικότερα.
«Οι ξένοι του ΠΑΟΚ πρέπει να να δώσουν περισσότερα!» (audio)

Για τον Γλύκο: «Είναι ένα καλό παιδί, έχει καλό χαρακτήρα, έχει καλά σωματικά προσόντα. Αρκετές φορές που μπήκε έκανε κάποια λάθη και δεν ήταν πρώτος για μεγάλα χρονικά διαστήματα και έμπαινε άλλος. Είναι όμως ένας τερματοφύλακας που τον χρειάζεται κάθε μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Και χθες ήταν πολύ καλός και δίνει ότι μπορεί όταν χρειάζεται όπως και χθες που τελείωσε τον αγώνα με φρικτούς πόνους.»

Για το τι χρειάζεται για να γίνει νούμερο «1»: «Δεν έχω παράπονο από τον Παναγιώτη. Αλλά πρέπει να εξελιχθεί ως προσωπικότητα, να μάθει να κατευθύνει την άμυνά του αλλά και όλη την ομάδα.»

Για τον ΠΑΟΚ γενικότερα: «Μεγάλη η νίκη του ΠΑΟΚ επί ενός μεγάλου αντιπάλου. Αυτό γράφει η ιστορία και η Ντόρτμουντ είναι 2η στην ιεραρχία του γερμανικού ποδοσφαίρου. Στην Ευρώπη έγινε το λάθος ότι η Τούμπα δεν έδωσε βαθμούς για να περάσει στην επόμενη φάση. Στο ελληνικό πρωτάθλημα ο κόσμος δεν πιστεύει ότι μπορεί ο ΠΑΟΚ να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό για αυτό και η Τούμπα έχει αδειάσει. Οι ξένοι και κυρίως οι μεγαλύτεροι παίκτες πρέπει να δώσουν περισσότερα στην ομάδα.»

Για το αν πρέπει να παίζει και στο πρωτάθλημα με την χθεσινή τακτική: «Ίσως πρέπει να γίνει και αυτό. Για να μπορούν να κερδίσουν βαθμούς πρέπει να παίζουν παιχνίδι σκοπιμότητας και να έχουν τακτική. Να μην παίζουν και τα 90 λεπτά στον ίδιο ρυθμό και την ίδια τακτική.»

«Ο Τούντορ δεν φταίει για τις μεταγραφές γιατί ήταν επιλογές του Άρνεσεν, με αυτούς που έχει ο Τούντορ δείχνει ότι κάνει ότι μπορεί.»

Ακούστε όσα είπε  ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...