Κατάθεση ψυχής του Γιώργου Κούδα

Ο Γιώργος Κούδας μίλησε στον Arena fm για όλους και για όλα σε μια μοναδική κατάθεση ψυχής και μεταξύ άλλων τόνισε:
Κατάθεση ψυχής του Γιώργου Κούδα

«Μια ζωή ήμουν στον ΠΑΟΚ. Από τα 12 χρόνια μου, 28 χρόνια. Σταμάτησα το 84, δεν έχω φύγει από τον ΠΑΟΚ. Μετά υπήρξε μια ατυχής παρουσία με κάποιες διοικήσεις, αλλά τα καθάρισε όλα ο κύριος Σαββίδης. Εγώ ήμουν και είμαι ΠΑΟΚ.

-Εκείνες τις εποχές είχαμε μια άμεση επαφή με τον κόσμο. Και μέσα στο γήπεδο και έξω από αυτό. Αυτό λείπει σήμερα. Μας αδίκησαν, έπρεπε να πάρουμε πολλά περισσότερα πρωταθλήματα. Το κατεστημένο ακόμα και σήμερα δεν μπορεί να σπάσει. Όλα αυτά θέλουν μια διαχείριση συγκεκριμένη. Όχι με λυκοφιλίες.

-Πρέπει να μελετήσει τόμους βιβλίων ο Νίκος Βεζυρτζής, για να μάθει τι γίνεται από το καλοκαίρι μέχρι τώρα στον ΠΑΟΚ.

–Κάναμε μια συζήτηση με τον Σαββίδη, αλλά δεν καταλήξαμε κάπου. Περιμένω όταν έχει την ευχέρεια να ξανασυζητήσουμε. Όσα πρόλαβα τα είπα στον κύριο Σαββίδη. Τον έσωσε τον ΠΑΟΚ. Έχασε όμως δυο χρόνια. Για να μεταφερθεί το dna ΠΑΟΚ πρέπει να μιλήσει με ανθρώπους που γνωρίζουν τι σημαίνει ΠΑΟΚ. Δεν πρέπει να φεύγουν τα λεφτά έτσι. Χάνεται και τρίτος χρόνος. Ο κόσμος έχει προσμονή.

Του είπα, στον ΠΑΟΚ έφαγα γλυκό ψωμάκι, ήμουν φτωχόπαιδο, αλλά ήμουν κάτω από τα τέσσερα γράμματα. Τα σεβάστηκα. Τώρα δε ζητώ ούτε αξιώματα, ούτε αστέρια. Θέλω να είναι ο ΠΑΟΚ όπως τον έβλεπα εγώ σε όλα τα επίπεδα.
-Προχτές ο Αθανασιάδης ήταν αυτός που ξέραμε. Πότε παίρνει αυτές τις πάσες. Ο Πέλκας έχει στοιχεία. Πρέπει να βοηθηθεί. Ξέρει μπάλα. Ο Κούδας αν δεν είχε τον Τερζανίδη, τον Σαράφη, τον Παρίδη δε θα γινόταν Κούδας.

-Ναι θα βάλω για λίγα λεπτά τη φανέλα με το 10 στο φιλικό για τον μικρό Παντελή που θα κάνει ο Arena fm με το Club ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς».

Διαβάστε ακόμη...