Ο έλεγχος των δανεικών

Ο Περέιρα λύτρωσε την Γκαμπάλα στο 95′, ο Κουλούρης βρήκε για ένα ακόμα παιχνίδι δίχτυα στην Κύπρο, ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Βασίλης Παπαδόπουλος με το Παραλίμνι.
Ο έλεγχος των δανεικών

Διαβάστε αναλυτικά τις επιδόσεις των δανεικών του Δικεφάλου.

Φακούντο Περέιρα (Γκαμπάλα-Ραβάν 1-1)

Μπορεί να μην ήταν στις αρχικές επιλογές του Γκρίγκορτσουκ, αλλά ο Φακούντο Περέιρα, μπήκε ως αλλαγή και δικαίωσε τον προπονητή του. O Αργεντινός άσος ήταν ο λυτρωτής της Γκαμπάλα κόντρα στην ουραγό Ραβάν, περνώντας στην αναμέτρηση στο 64′ και χαρίζοντας τον βαθμό στην ομάδα του στο 95′, σκοράροντας μετά από προβολή του Μιρζαμπαΐοφ.

Ευθύμης Κουλούρης (Ανόρθωση-Άρης Λεμεσού 2-1)

Ένα λεπτό χρειάστηκε ο Κουλούρης στην αναμέτρηση της Ανόρθωσης κόντρα στον Άρη Λεμεσού για να ανοίξει το σκορ . O νεαρός φορ βρέθηκε στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής και με το στήθος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων μετά από εξαιρετική μπαλιά του Κάλβο. Ο Κουλούρης ήταν εξαιρετικός και αγωνίστηκε σε όλη την αναμέτρηση.

Βασίλης Παπαδόπουλος (Ομόνοια-Παραλίμνι 2-2)

Φανέλα βασικού πήρε ο νεαρός άσος ο οποίος φρόντισε να δικαιώσει τον προπονητή του πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση, στο 2-2 του Παραλιμνίου στην έδρα της Ομόνοιας. Ιδιαίτερα κινητικός και ορεξάτος ο Παπαδόπουλος, αγωνίστηκε σαν εξτρέμ και ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα.

Δημήτρης Γιαννούλης / Αχιλλέας Πούγγουρας (Πλατανιάς-Βέροια 0-0)

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, Πλατανιάς και Βέροια έμειναν στο 0-0 και πήραν από έναν βαθμό. Ο Δημήτρης Γιαννούλης έπαιξε σε όλο το παιχνίδι έχοντας θετική παρουσία, ενώ ο Πούγγουρας δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Γιώργο Γερωγιάδη.

Δημήτρης Πόποβιτς / Κρίστι Κιόσε (Πανσερραϊκός-Ζάκυνθος 1-0)

Σπουδαία νίκη για τον Πανσερραϊκό, ο οποίος χάρη σε μία εκτέλεση φάυλ του Φουρτάδο στο 89′ πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο επικρατώντας με 1-0 της Ζακύνθου. Ο Δημήτρης Πόποβιτς πέρασε στο παιχνίδι στο 73′ ενώ ο Κρίστι Κιόσε δεν αγωνίστηκε.

Στέφανος Πολύζος – Γιάννης Τσολακίδης (Ολυμπιακός Βόλου-Πανελευσινιακός 5-1)

Η επικείμενη κόντρα των Πολύζου και Τσολακίδη δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον Δικεφάλο δεν πήραν χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι, όπου η ομάδα του Βόλου επικράτησε με το ευρύ 5-1 της Ελευσίνας.

Νίκος Βασαΐτης / Κώστας Παναγιωτούδης (Κοζάνη-ΑΠΕ Λαγκαδά 1-1)

Δεν κατάφερε να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας στην Γ Εθνική η ΑΠΕ Λαγκαδά καθώς έμεινε στο 1-1 στην Κοζάνη. Ο Βασαΐτης αγωνίστηκε σε όλη την διάρκεια του αγώνα ενώ ο Παναγιωτούδης αντικαταστάθηκε στο 85′.

Σάββας Τουμανίδης (ΑΟ Καβάλας-Εορδαϊκός 4-0)

Άνετη νίκη για την Καβάλα η οποία επικράτησε με 4-0 του Εορδαϊκού και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Ο Σάββας Τουμανίδης έμεινε στον πάγκο.

Διαβάστε ακόμη...