Τα δημοφιλέστερα βίντεο του Οκτωβρίου

Το PAOK TV, όπως πάντα, έτσι και τον Οκτώβριο ήταν καθημερινά δίπλα στην αγαπημένη σας ομάδα. Ας δούμε ποια από τα βίντεο που ετοίμασε για εσάς ήρθαν πρώτα σε... τηλεθέαση και μπήκαν στα αγαπημένα σας.
Τα δημοφιλέστερα βίντεο του Οκτωβρίου

 Το επίσημο κανάλι του συλλόγου στο You Tube καλύπτει κάθε θεατή και αθέατη πτυχή της καθημερινότητας του ΠΑΟΚ προσφέροντάς σας πλούσιο αποκλειστικό υλικό, συνεντεύξεις, παρασκήνια, ζωντανές συνεντεύξεις, μεταδόσεις αγώνων και training reports. Μέσα από το paokfc.gr και τα Social Media του ΠΑΟΚ μπορείτε να παρακολουθήσετε τα video που επιμελείται και... σκηνοθετεί, ο άνθρωπος πίσω από την κάμερα, ο Πολύβιος Δημητριάδης.

Όπως κάθε μήνα η επίσημη ιστοσελίδα του Δικεφάλου θα σας παρουσιάζει μέσω της στήλης Top Videos τα δημοφιλέστερα videos του PAOK TV . Ένας Οκτώβριος γεμάτος σπουδαίες αναμετρήσεις φεύγει και το Top-5 περιλαμβάνει παρασκήνιο, στιγμιότυπα αλλά και...ύψος. Ας δούμε με τη σειρά την πρώτη πεντάδα του PAOK TV.

5. Η γεμάτη Τούμπα από ψηλα

Τα drones μπαίνουν σιγά σιγά όλο και περισσότερο στην ζωή μας. Ο ΠΑΟΚ θέλοντας να προσφέρει όσο το δυνατόν πιο πλήρη εμπειρία Τούμπας, σήκωσε και στην αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, τις δικές του ιπτάμενες κάμερες και έφτιαξε ένα απολαυστικό βίντεο.

4. Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ-Ντόρτμουντ

Ήταν ένα ντέρμπι. Ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό, πολλές φάσεις, δύο γκολ και μία καυτή Τούμπα. Η Ντόρτμουντ γνώρισε από κοντά την δυναμική της έδρας του Δικεφάλου και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Θεσσαλονίκη. Το βίντεο με τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης ήταν λογικό να κερδίσει τις προτιμήσεις των φίλων του PAOK TV.

3. Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Η νίκη για τον ΠΑΟΚ ήταν μονόδρομος και ήρθε με εμφατικό τρόπο. Ένα ονειρικό δεκάλεπτο στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό για να καθαρίσει ο Δικέφαλος τον αγώνα. Το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube κάλυψε το παρασκήνιο του αγώνα με τον δικό του τρόπο και κέρδισε τις εντυπώσεις.

2. Αδέρφια ζείτε...

Κάποιες φορές το ποδόσφαιρο δεν κοιτάει χρώματα, διαφορές, αντιπάλους. Ενώνει ακόμα και τους μεγαλύτερους εχθρούς. Όταν μάλιστα μιλάμε για την ζωή έξι νεαρών παιδιών, όλοι γίνονται ένα. Έτσι και στο μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον Ολυμπιακό, οι παίκτες των δύο ομάδων στάθηκαν μπροστά στην Θύρα 4, απέτισαν φόρο τιμής στα αδικοχαμένα αετόπουλα των Τεμπών και χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο.

1. Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό. Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 στην Τούμπα και ξέφυγε στην βαθμολογία. Το πάρτι όμως στην εξέδρα δεν σταμάτησε ποτέ. 28.000 φίλοι της ομάδας δημιούργησαν καυτή ατμόσφαιρα και το βίντεο από το παρασκήνιο του αγώνα ήρθε πρώτο στις προτιμήσεις σας για τον Οκτώβριο

Διαβάστε ακόμη...