Fans’ Man of the Match ο Τζαβέλλας

Σ' ένα ματς που ο ΠΑΟΚ δέχτηκε τρία γκολ, θα περίμενε κανείς πως ο πολυτιμότερος παίκτης δεν θα προέκυπτε από την αμυντική γραμμή. Λάθος.
Fans’ Man of the Match ο Τζαβέλλας

Ο Γιώργος Τζαβέλλας, είναι η δική σας επιλογή για τον τίτλο του Fans' Man of the Match κόντρα στον Ηρακλή.

Παρότι η αμυντική γραμμή του Δικεφάλου στο σύνολό της δεν έδειξε καλό πρόσωπο, ο Γιώργος Τζαβέλλας πιστοποίησε ότι διανύει περίοδο φόρμας. Αυτή την φορά δεν περιορίστηκε μόνο στα αμυντικά του καθήκοντα, με καίριες επεμβάσεις και σταθερότητα, αλλά έγραψε και τ' όνομά του στον πίνακα των σκόρερ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στην ψηφοφορία του paokfc.gr για τον Fans' Man of the Match, ο Γιώργος Τζαβέλλας επιβραβεύτηκε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ καθώς ήρθε πρώτος στις προτιμήσεις του κοινού. Ελαβε το 24,82%, αφήνοντας πίσω τους άλλους δύο σκόρερ της ομάδας στης έδρα του Ηρακλή. Τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ , ο οποίος πραγματοποίησε μία μεστή εμφάνιση, με συμμετοχή σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού αλλά μπορεί να χαρακτηριστεί και μοιραίος καθώς αστόχησε σε πέναλτι στο 90′ και τον Δημήτρη Πέλκα που έδειξε ότι μπορεί να σκοράρει και με το κεφάλι. Ο Βούλγαρος πήρε το 21,28% των ψήφων κι ο Πέλκας το 20,57%.

Αυτό ήταν το τέταρτο τέρμα του Τζαβέλλα με την φανέλα του Δικεφάλου καθώς έχει σκοράρει κόντρα σε Ατρόμητο, Ολυμπιακό και Λεβαδειακό.

Διαβάστε ακόμη...