Πρόκριση για Μακ και Σάμπο, μπαράζ για Όλσεν, δεν τα κατάφεραν οι μικροί

Ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τους διεθνείς του Δικεφάλου.
Πρόκριση για Μακ και Σάμπο, μπαράζ για Όλσεν, δεν τα κατάφεραν οι μικροί

Η Σλοβακία των Μακ και Σάμπο, προκρίθηκε στα τελικά του Euro 2016, η Σουηδία του Όλσεν κατετάγη τρίτη και θα παίξει μπαράζ, ενώ η Εθνική U21 δεν τα κατάφερε κόντρα στην Πορτογαλία.

 Με τον Ρόμπερτ Μακ να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα και να σημειώνει το τρίτο γκολ, η Σλοβακία έκανε το χρέος της απέναντι στο Λουξεμβούργο και κατέλαβε την δεύτερη θέση του ομίλου πίσω από την Ισπανία, η οποία της χαρίζει την απευθείας πρόκριση στα τελικά του Euro 2016. Ο άσος του Δικεφάλου, πέρα από το γκολ, είχε εξαιρετική παρουσία μέχρι το 87′ που έδωσε την θέση του στον συμπαίκτη του σε Εθνική και ΠΑΟΚ, Έρικ Σάμπο .

Ο Ρόμπιν Όλσεν είδε από τον πάγκο την Σουηδία να επικρατεί της Μολδαβίας εντός έδρας με 2-0, αλλά να μην καταφέρνει να πάρει την απευθείας πρόκριση καθώς η Ρωσία νίκησε το Μαυροβούνιο και κατέκτησε την δεύτερη προνομιούχο θέση. Η Σουηδία θα αναγκαστεί να περάσει από την διαδικασία των μπαράζ ως ισχυρή στην προσπάθεια που κάνει να επιστρέψει στις μεγάλες διοργανώσεις.

Τέλος η Εθνική Ελλάδας U21 στο ντεμπούτο του Αντώνη Νικοπολίδη στον πάγκο γνώρισε βαριά ήττα 0-4 στην Ξάνθη από την ισχυρή Πορτογαλία και έχασε έδαφος στο κυνήγι της κορυφής του ομίλου και της πρόκρισης στα τελικά της διοργάνωσης Euro U21. Ο Χάρης Χαρίσης αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι, ο Μυστακίδης πέρασε αλλαγή στο 55′, ο Κυριάκος Σαββίδης στο 73′, ενώ ο Πούγγουρας μπήκε στο ματς στο 45′, με τον Γιαννούλη να βλέπει το παιχνίδι από τον πάγκο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα όλων των αγώνων:

08.10

U19 Ελλάδα-Ρωσία 2-1

Βόρεια Ιρλανδία-Ελλάδα 3-1

Αλβανία-Σερβία 0-2

09.10

Σλοβακία-Λευκορωσία 0-1

Λιχτενστάιν-Σουηδία 0-2

10.10

U19 Ελλάδα-Ρωσία 1-1

11.10

Ελλάδα-Ουγγαρία 4-3

Αρμενία-Αλβανία 0-3

12.10

Σουηδία-Μολδαβία 2-0

Λουξεμβούργο-Σλοβακία 2-4

13.10

U21 Ελλάδα-Πορτογαλία 0-4

Διαβάστε ακόμη...