Ο Γιώργος Τζαβέλλας ΜVP Σεπτεμβρίου

Το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο μαθήματα πως η σκληρή δουλειά είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να κερδίσεις ό,τι σου αναλογεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Γιώργος Τζαβέλλας ΜVP Σεπτεμβρίου

Η επικράτηση του Γιώργου Τζαβέλλα στην ψηφοφορία για τον 11888 MVP αποτελεί ακόμα ένα.

 Από το ναδίρ της περασμένης προβληματικής για όλους χρονιάς, την... απομόνωση στην Κ20 και τις αποδοκιμασίες της κερκίδας, ο Έλληνας αμυντικός έφτασε στο σημείο ν' αναδεικνύεται πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ χάρη στη ψήφο του κοινού.

Του κόσμου του Δικεφάλου, ο οποίος εκτίμησε το πάθος και τη δύναμή του, αλλά πολύ περισσότερο – μιας και μιλάμε για ποδόσφαιρο – την σταθερά πολύ καλή απόδοσή του στην άμυνα από την αρχή της σεζόν. Το σημείο που κάνει τη διαφορά για τον Γιώργο Τζαβέλλα , είναι η καθημερινή δουλειά στις προπονήσεις. Η απομόνωση, αυτή τη φορά από εξωγενείς παράγοντες, που πάντα είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν (όχι αμιγώς ποδοσφαιρική) συζήτηση γύρω από το πρόσωπό του.

Με 49,48% ο Τζαβέλλας κατέκτησε το βραβείο του 11888 MVP Σεπτεμβρίου που είναι και ο πρώτος του τέτοιου είδους ατομικός τίτλος από τη μέρα που ήρθε στον ΠΑΟΚ. Στη δεύτερη θέση, ο μόνιμος πρωταγωνιστής στην επιθετική γραμμή της ομάδας από τον Ιούλιο μέχρι και τώρα.

Ο κάτοχος του τίτλου Ρόμπερτ Μακ , ο οποίος περιορίστηκε στο 27.76%, αλλά αν συνεχίσει σ' αυτούς τους ρυθμούς βάζει βάσεις για το μεγάλο βραβείο του MVP της σεζόν.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης το χαρακτηριστικότερο ίσως παράδειγμα παίκτη που δουλεύει συστηματικά κι αθόρυβα έχοντας κερδίσει την αναγνώριση των ανθρώπων του ποδοσφαίρου. Με το μυαλωμένο παιχνίδι του θεωρείται δικαίως αναντικατάστατος στη μεσαία γραμμή. Ο εκ των αρχηγών του Δικεφάλου συγκέντρωσε το 22,76% των ψήφων

Διαβάστε ακόμη...