Ο έλεγχος των δανεικών

Το paokfc.gr σας παρουσιάζει αναλυτικά τα πεπραγμένα των δανεικών του Δικεφάλου την προηγούμενη αγωνιστική.
Ο έλεγχος των δανεικών

Φακούντο Περέιρα (Γκαμπάλα-Κάζαρ Λένκοραν 6-0)

Τα πρώτα του τέρματα με την φανέλα της Γκαμπάλα πέτυχε ο Φακούντο Περέιρα καθώς ήταν εξαιρετικός στην επιβλητική νίκη της ομάδας του κόντρα στην Λένκοραν. Στο 10′ μετά από γύρισμα στο ύψος του πέναλτι ο Αργεντινός σταμάτησε την μπάλα και εκτέλεσε όμορφα για το 2-0, ενώ στο 79′ έπιασε στον ύπνο την αντίπαλη άμυνα, πετάχτηκε μέσα στην περιοχή και εκτέλεσε για το 5-0. Ο Φακούντο μοιάζει να έχει προσαρμοστεί στο Αζερμπαϊτζάν και ανεβάζει συνεχώς την απόδοσή του.

Ευθύμης Κουλούρης (Ανόρθωση-Αγία Νάπα 2-2)

Ισοπαλία σοκ για την Ανόρθωση εντός έδρας με την Αγία Νάπα. Ένα αποτέλεσμα που έριξε από την κορυφή την ομάδα του Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος πέρασε στην αναμέτρηση στο 88′ και δεν κατάφερε να προσφέρει στην μαζική επίθεση των τελευταίων λεπτών.

Βασίλης Παπαδόπουλος (Παραλίμνι-ΑΠΟΕΛ 0-5)

Σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Βασίλης Παπαδόπουλος έμεινε στον πάγκο και είδε από εκεί την ομάδα να γνωρίζει εντός έδρας συντριβή από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ με 0-5. Ο νεαρός επιθετικός ψάχνει τα πατήματά του και προσπαθεί μέσα από σκληρή δουλειά να διεκδικήσει χρόνο συμμετοχής.

Δημήτρης Γιαννούλης – Αχιλλέας Πούγγουρας (ΑΕΛ Καλλονής-Βέροια 0-1)

Άλλο ένα γεμάτο 90λεπτο για τους Γιαννούλη και Πούγγουρα στο εκτός παιχνίδι της Βέροιας με την Καλλονή. Οι δύο τους ήταν αλάνθαστοι αμυντικά και δεν άφησαν περιθώρια στους αντιπάλους για να δημιουργήσουν κινδύνους κι έτσι έφυγαν με ένα σπουδαίο διπλό από την Μυτιλήνη.

Στέφανος Πολύζος (Ζάκυνθος-Ολυμπιακός Βόλου 1-0)

Καλή παρουσία και συμμετοχή για 60 λεπτά είχε ο Πολύζος στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του Βόλου στην Ζάκυνθο, όπου ο Ολυμπιακός στάθηκε πολύ καλά αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα στον πρώτο του αγώνα για το πρωτάθλημα. Ο νεαρός μέσος μπήκε ορεξάτος στο παιχνίδι, ήταν αρκετά δημιουργικός ενώ έχασε και μία καλή ευκαιρία στο 26′ να ανοίξει το σκορ. Αντικαταστάθηκε 30 λεπτά πριν την λήξη για λόγους τακτικής.

Γιάννης Τσολακίδης (Λάρισα-Πανελευσινιακός 3-1)

Ντεμπούτο για τον Γιάννη Τσολακίδη με την φανέλα του Πανελευσινιακού. Βασικός μέσα στο AEL FC Arena ο νεαρός μέσος, παρουσιάστηκε ιδιαίτερα μάχιμος και προσπάθησε να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του. Αντικαταστάθηκε στο 66′ με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν χωρίς βαθμούς από την Λάρισα και να μπαίνουν με το αριστερό στο πρωτάθλημα.

Νίκος Βασαΐτης – Κώστας Παναγιωτούδης (Θύελλα Φιλώτα-ΑΠΕ Λαγκαδά 1-2)

Με πρωταγωνιστές δύο παίκτες που ανήκουν στον Δικέφαλο πέρασε η ΑΠΕ Λαγκαδά από την έδρα της Θύελλας Φιλώτα με 1-2, πετυχαίνοντας έτσι την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα. Ο Παναγιωτούδης αγωνίστηκε για 82′ λεπτά και ήταν αυτός που σέρβιρε το πρώτο γκολ της ομάδας, ενώ ο Βασαΐτης που μπήκε σαν αλλαγή μόλις στο 5′ ανέλαβε χρέη δεξιού οπισθοφύλακα και σκόραρε το δεύτερο τέρμα για να χαρίσει τους πρώτους τρεις βαθμούς στην ομάδα του στο νέο πρωτάθλημα.

*Οι Κιόσε και Πόποβιτς που αγωνίζονται στον Πανσερραϊκό δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, ενώ η Καβάλα του Σάββα Τουμανίδη είχε ρεπό αυτή την αγωνιστική.

Διαβάστε ακόμη...