Ψηφίστε τον MVP Σεπτεμβρίου

Με απολογισμό τρεις νίκες και μία ισοπαλία έκλεισε ο Σεπτέμβριος για τον ΠΑΟΚ.
Ψηφίστε τον MVP Σεπτεμβρίου

Η ομάδα έδειξε στο γήπεδο τη σταθερή αγωνιστική της άνοδο πραγματοποιώντας σειρά καλών εμφανίσεων κι εσείς έχετε τη δυνατότητα να ψηφίσετε τον 11888 MVP του μήνα.

 Αρχίζουμε τις υποψηφιότητές μας από τον χώρο της άμυνας με τον Γιώργο Τζαβέλλα να διεκδικεί το πρώτο του βραβείο. Σίγουρος στις επεμβάσεις του, με πολύ καλές τοποθετήσεις και συμβολή και στο δημιουργικό κομμάτι έδειξε πως η θέση του αριστερού στόπερ στην τριάδα της άμυνας του ταιριάζει πολύ.

Σταθερά καλός σε κάθε παιχνίδι ο Τζαβέλλας έχει μετατραπεί σε έναν από τους κορυφαίους Έλληνες αμυντικούς αυτή τη στιγμή, ασχέτως αν πεισματικά και χωρίς αγωνιστική λογική παραμένει εκτός των κλήσεων της Εθνικής Ελλάδας.

Δεύτερος υποψήφιος για τον τίτλο του 11888 MVP είναι ο Αλέξανδρος Τζιόλης . Το μυαλό και η καρδιά του ΠΑΟΚ στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής. Ένας ποδοσφαιριστής που δεν αγωνίζεται για το χειροκρότημα της εξέδρας, αλλά για την ουσία και το καλό της ομάδας. Είναι εκείνος που παγώνει το ρυθμό, μοιράζει το παιχνίδι, αλλάζει πλευρά, τροφοδοτεί τους επιθετικούς. Το βαρόμετρο της 11άδας.

Τον Σεπτέμβριο κατάφερε να γράψει το όνομά του και στον πίνακα των σκόρερ. Τρίτος διεκδικητής του βραβείου, ο κάτοχος του 11888 MVP Αυγούστου, Ρόμπερτ Μακ . Ο Σλοβάκος συνεχίζει να διανύει περίοδο παρατεταμένης φόρμας όντας ένας από τους παίκτες «κλειδιά» για τον Ίγκορ Τούντορ , ο οποίος τον έχει καθιερώσει ως σέντερ φορ. Μια θέση που του αρέσει και του ταιριάζει, αφού βρίσκει χώρους και εκθέτει τους αντίπαλους αμυντικούς.

Σκόραρε στη Βέροια, σκόραρε στο Περιστέρι, από ατυχία δεν σκόραρε με την ΑΕΚ και συνολικά πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις, ενώ συνεχίζει δυναμικά και για τον Οκτώβριο πετυχαίνοντας γκολ και με τη Ντόρτμουντ.

Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του paokfc.gr και επιλέξτε τον 11888 MVP Σεπτεμβρίου.

Ψηφίστε τον MVP Σεπτεμβρίου

Διαβάστε ακόμη...