Ο έλεγχος των δανεικών

Το paokfc.gr σας παρουσιάζει αναλυτικά τα πεπραγμένα των δανεικών του Δικεφάλου την προηγούμενη αγωνιστική.
Ο έλεγχος των δανεικών

Φακούντο Περέιρα (Ράβαν-Γκαμπάλα 0-3)

Ο Αργεντίνος άσος ξεκίνησε βασικός κόντρα στην Ράβαν και αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα. Όσο βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο είχε θετική παρουσία, καθώς προσπάθησε τόσο να απειλήσει την αντίπαλη εστία όσο και να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του. Η αλλαγή οφείλεται στην διαχείριση του Περέιρα από τον προπονητή του που τον θέλει φρέσκο στο παιχνίδι κόντρα στην Κράσνονταρ.

Ευθύμης Κουλούρης (Ανόρθωση-Δόξα Κατωκοπιάς 2-1)

Ντεμπούτο για τον Ευθύμη Κουλούρη με την φανέλα της Ανόρθωσης και μάλιστα με μία άκρως ουσιαστική εμφάνιση. Ο νεαρός φορ πέρασε στο παιχνίδι στο 73′ και τέσσερα λεπτά αργότερα έδωσε εξαιρετική ασίστ στον Μακρή ο οποίος έγραψε το τελικό 2-1 και χάρισε ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του, η οποία ισοβαθμεί στην κορυφή με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ Λάρνακας με 13 βαθμούς. Ο Κουλούρης προσπαθεί σταδιακά να κερδίσει την εμπιστοσύνη του νέου του προπονητή και η εμφάνιση του σίγουρα βοηθά.

Βασίλης Παπαδόπουλος (ΑΕΚ Λάρνακας-Παραλίμνι 2-1)

Το Παραλίμνι του Βασίλη Παπαδόπουλου, ο οποίος έμεινε στον πάγκο δεν τα κατάφερε κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας και ηττήθηκε με 2-1. Το ξεκίνημα ήταν καταστροφικό καθώς μόλις στο 1′ ο Εγγλέζου άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ στο 57′ ο Μάρτσινιακ έκανε το 2-0. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 86′ με τον Σβόιτς.

Δημήτρης Γιαννούλης – Αχιλλέας Πούγγουρας (Βέροια-ΑΕΚ 1-2)

Γιαννούλης και Πούγγουρας βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα της Βέροιας και αγωνίστηκαν καθ'όλη την διάρκεια του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ. Οι δύο νεαροί παίκτες ήταν εξαιρετικοί, αλλά δεν κατάφεραν να φύγουν χαρούμενοι από το γήπεδο. Το απευθείας χτύπημα φάουλ του Μπαρμπόσα χάρισε την νίκη στην Ένωση, αλλά κατέθεσαν τα διαπιστευτήριά τους και περιμένουν ακόμα περισσότερες ευκαιρίες από τον Γεωργιάδη.

Σάββας Τουμανίδης (ΑΟ Καβάλας-Έβρος Σουφλίου 1-0)

Με το δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής η Καβάλα, επικρατώντας του Έβρου Σουφλίου με 1-0. Το γκολ του Μπρατσιάνι στο 40′ ήταν αρκετό για τους γηπεδούχους, με τον Σάββα Τουμανίδη να βρίσκεται στον πάγκο και να μην παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Νίκος Βασαΐτης – Κώστας Παναγιωτούδης (Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-ΑΠΕ Λαγκαδά 4-2)

Βαριά ήττα στην πρεμιέρα γνώρισε η ΑΠΕ Λαγκαδά των Βασαΐτη και Παναγιωτούδη από το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος εκτός έδρας. Ο Παναγιωτούδης αγωνίστηκε σε όλη την αναμέτρηση, ήταν εξαιρετικός στο δημιουργικό κομμάτι και βρέθηκε μέσα σε όλες τις φάσεις του Λαγκαδά. Από την άλλη ο Βασαΐτης πέρασε στο παιχνίδι στο 71′ με το σκορ ήδη στο 4-0 και παρουσίασε καλά στοιχεία. Το σκορ πάντως μοιάζει να αδικεί τους φιλοξενούμενους οι οποίοι δημιούργησαν πληθώρα ευκαιριών αλλά στάθηκαν αναποτελεσματικοί, με τα δύο γκολ σε 89′ και 91′ να μειώνουν απλά την διαφορά.

Διαβάστε ακόμη...