Πέλκας και Πόζογλου στην ΔΕΘ [εικόνες]

Οι Δημήτρης Πέλκας και Στέλιος Πόζογλου επισκέφθηκαν το PAOK FC Mobile Store που βρίσκεται στην ΔΕΘ, υπογράφοντας αυτόγραφα στο πλήθος κόσμους που παραβρέθηκε.
Πέλκας και Πόζογλου στην ΔΕΘ [εικόνες]

Φωτογραφίες, χαμόγελα και συνομιλίες, με τους ποδοσφαιριστές να το διασκεδάζουν και τους φίλους της ομάδας να γνωρίζουν από κοντά τους αγαπημένους τους άσσους.

 Η ΔΕΘ, ανεπηρέαστη από το υφεσιακό καθεστώτος που υπάρχει στην χώρα, συνεχίζει την παράδοση 80 ετών και αποτελεί και φέτος κέντρο οικονομίας, επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης. Προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις και ξεπερνώντας τα σύνορα της χώρας μας κάθε χρόνο στρέφει τα βλέμματα στην Θεσσαλονίκη και προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον πλανήτη. Ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να λείπει! Παρέα με την δυναμική του λαού του στηρίζει έναν από τους παλαιότερους και σημαντικότερους θεσμούς της πόλης και συμβάλει στην τόνωση της εγχώριας αγοράς.

Το PAOK FC Mobile Trailer βρίσκεται στον εκθεσιακό χώρο και θα παραμείνει εκεί μέχρι το πέρας της ΔΕΘ ενώ παράλληλα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διοργανώνει εκδηλώσεις με συμμετοχή αθλητών φέρνοντας τους φίλους της ομάδας πιο κοντά στην ΔΕΘ. Την Τετάρτη (09.09) οι Πόζογλου και Πέλκας , αμέσως μετά την προπόνηση, επισκέφθηκαν την ΔΕΘ και συνάντησαν από κοντά τους φίλους της ομάδας που περίμεναν υπομονετικά για ένα αυτόγραφο, μία φωτογραφία, μία κουβέντα με τους αγαπημένους του παίκτες, οι οποίοι δεν χάλασαν το χατίρι σε κανέναν.

Δείτε μέσα από τον φακό του paokfc.gr τις αποκλειστικές εικόνες από την εκδήλωση

Διαβάστε ακόμη...