Fans Man of the Match ο Κάτσε

Ο Εργκούς Κάτσε αναδείχθηκε Fans Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στην Μπρόντμπι στην Δανία για τα Play Offs του Europa League με την δική σας ψήφο.
Fans Man of the Match ο Κάτσε

 Με την πρόκριση να έχει ουσιαστικά κριθεί από το πρώτο παιχνίδι, το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ ήταν η πιστοποίηση της αγωνιστικής εξέλιξης της ομάδας μέσα από μια καλή εμφάνιση κι ένα θετικό αποτέλεσμα. Το τεστ κρίνεται θετικό με τον ΠΑΟΚ να δείχνει σωστή νοοτροπία.

Κορυφαίος του Δικεφάλου σύμφωνα με την οπτική γωνία του κόσμου ήταν ο Εργκούς Κάτσε . Με το αδιάκοπο τρέξιμο, σήμα κατατεθέν του, το ώριμο και μεστό παιχνίδι κυριάρχησε στο χώρο του κέντρου και ήταν κομβικός τόσο στο αμυντικό κομμάτι, με πολλά κλεψίματα και σωστές τοποθετήσεις, όσο και στο επιθετικό, μοιράζοντας σωστά την μπάλα, προωθώντας το παιχνίδι και εκτελώντας αριστοτεχνικά πολλά από τα στημένα της ομάδας. Highlight η ασίστ του στο γκολ του Κόστα .

Στην ψηφοφορία του paokfc.gr για τον Fans Man of the Match του επαναληπτικού κόντρα στην Μπρόντμπι, ο Εργκούς Κάτσε συγκέντρωσε το 39% των ψήφων του κοινού αφήνοντας στην δεύτερη θέση των σκόρερ Ρικάρντο Κόστα με 17% και τον παρτενέρ του στην μεσαία γραμμή, Αλέξανδρο Τζιόλη ο οποίος πήρε 8%. Ο Κάτσε μετά την περασμένη γεμάτη σεζόν στην οποία αναδείχτηκε MVP, δείχνει έτοιμος να κάνει ακόμα ένα βήμα στην καριέρα του. Έχει βελτιώσει πολλά στοιχεία του παιχνιδιού και αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα βασικά γρανάζια της μηχανής του Δικεφάλου που δημιουργεί ο Ίγκορ Τούντορ .

Διαβάστε ακόμη...