Αθάνατοι (videos)…

Δύο άνθρωποι που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από τον λαό του ΠΑΟΚ, έφυγαν απρόσμενα από την ζωή. Η Τούμπα τίμησε την μνήμη τους και τους αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο.
Αθάνατοι (videos)…

Ο πρώτος δοξάστηκε με την φανέλα του Δικεφάλου και ήταν στέλεχος της «χρυσής» ομάδας της δεκαετίας του 70′. Ο Δημήτρης Παρίδης έφυγε από την ζωή το Σάββατο και βύθισε στο πένθος την Ασπρόμαυρη οικογένεια. Προς τιμήν του κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν την σέντρα και οι παίκτες της ομάδας μας αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια για να τιμήσουν την μνήμη του παλαίμαχου άσου της ομάδας.

Μία ζωή αφιερωμένη στον ΠΑΟΚ. Από τα πιο αγαπητά πρόσωπα του συνδεσμειακού κινήματος του Δικεφάλου, τα τελευταία χρόνια προσέφερε τις υπηρεσίες του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και με το χαμόγελο του και την θετική του παρουσία έκανε τους πάντες να τον ξεχωρίζουν.Η απώλεια του μεγάλη. Στην μνήμη του Χρήστου Στεφανίδη, κατά κόσμον "Ζοζέ", ήταν αφιερωμένη όλη η εξέδρα της αναμέτρησης κόντρα στην SKODA Ξάνθη, ενώ πριν την σέντρα πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων μπροστά από την αγαπημένη του Θύρα 4.

Δείτε τα βίντεο με τις συγκινητικές στιγμές που έλαβαν χώρα στο γήπεδο της ομάδας μας...

Διαβάστε ακόμη...