Βαθιές τομές από τον Ιγκόρ!

Σίγουρα προκάλεσε έκπληξη στους περισσότερους από εμάς η απόφαση του Ιγκορ Τούντορ να στείλει τους Ρατς, Γκολάσα, Περέιρα, Μάρτενς να προπονούνται από Δευτέρα (27/7) με τη δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ!
Βαθιές τομές από τον Ιγκόρ!

Αυτό μέχρι να λυθούν τα συμβόλαιά τους ή να έρθει κάποια πρόταση για αυτούς από άλλη ομάδα... Γκολάσα και Μάρτενς δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα, ενώ ο Ρατς στο περσινό πρωτάθλημα είχε δύο πρόσωπα. Ένα εξαιρετικό στον πρώτο γύρο και ένα εκδιαμέτρου αντίθετο στη συνέχεια. Την μεγαλύτερη αγωνιστική προσφορά από τους τέσσερις την είχε ο Φακούντο Περέιρα, ο οποίος το τελευταίο διάστημα όμως δείχνει ... άλλα πράγματα!

Ο Ρουμάνος αποτελεί ιδιαίτερη περίπτωση καθώς πιστεύω πως οι λόγοι του ... υποβιβασμού του στη δεύτερη ομάδα δεν ήταν μόνο αγωνιστικοί, αλλά είχαν να κάνουν και με θέματα πειθαρχίας, κάτι στο οποίο ο Τούντορ έδειξε ιδιαίτερη έμφαση από την πρώτη μέρα. Θυμηθείτε τις πρόσφατες περιπτώσεις των Λούκας  - Περέιρα και εύκολα μπορεί ο καθένας να αντιληφθεί το πόσο μεγάλη σημασία δίνει ο Κροάτης "στα αποδυτήρια" και πολύ καλά κάνει, καθώς διαχρονικά έχει αποδειχτεί ότι εκεί βρίσκεται το κλειδί των επιτυχιών για μια ομάδα.

Όπως είναι γνωστό ο Ρατς τον Γενάρη είχε επεκτείνει τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ ως το καλοκαίρι του 2017 (κανείς δεν κατάλαβε τον λόγο σε μια εποχή που η αγωνιστική του πορεία του ήταν φθίνουσα), την ίδια εποχή λήγει και το συμβόλαιο του Γκολάσα, ενώ Μάρτενς και Περέιρα, έχουν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2016!

Με τέσσερις παίκτες πλέον εκτός βασικού κορμού, την παραμονή ή όχι του Λούκας να είναι καθημερινό θέμα στα ΜΜΕ, είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας όσο το δυνατόν γρηγορότερα, με παίκτες που θα θέλουν να παίξουν στον ΠΑΟΚ και να μην είναι απλά μισθοφόροι...

Διαβάστε ακόμη...