"Περίεργη" απόφαση για τη Βέροια (;)!!!

Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, αθώωσε τη Βέροια και την απάλλαξε από τις πολλές κατηγορίες που στοιχειοθετούσαν σαν στημένο το παιχνίδι της με τον γάβρο!!!
"Περίεργη" απόφαση για τη Βέροια (;)!!!

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην ιστορία του αθλητισμού, μια απόφαση που θέτει σε σοβαρότατη αμφισβήτηση τον τρόπο λειτουργίας των θεσμών στη χώρα μας! Αγνοώντας ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ τα όσα ομολόγησαν δύο παίκτες της ομάδας της Ημαθίας (Καλογέρης - Γεωργέας), καθώς και ο προπονητής της, τις αποφάσεις του αρμόδιου ανακριτή διαφθοράς που έστειλε εκτός ποδοσφαίρου  παράγοντες της Βέροιας, η επιτροπή εφέσεων αποφάσισε με ψήφους 2-1 να απαλλάξει την ομάδα της Βέροιας από την κατηγορία της "δωροδοκίας-δωροληψίας για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα", σε παίκτες  που αγωνίστηκαν στο 2ο ημίχρονο του προ διετίας αγώνα με τον Ολυμπιακό!

Τα μέλη της επιτροπής ... έγραψαν σήμερα ιστορία, γράφοντας "κανονικά" όλα τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα και τα οποία μόνο λάδι δεν έβγαζαν παράγοντες της Βέροιας!!!

Και φυσικά αφού το είδαμε και αυτό, εύκολα μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας ποια θα είναι η επόμενη εξέλιξη στην ιστορία της εγκληματικής οργάνωσης!

 

Διαβάστε ακόμη...