Ξεκίνημα με το δεξί για τους Νέους!

Η Εθνική Ελλάδας Νέων (U-19), ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος νικώντας την Ουκρανία με 2-0 στη Βέροια...
Ξεκίνημα με το δεξί για τους Νέους!

Η ελληνική ομάδα (με Κουλούρη, Πόζογλου, Τσελεπίδη στο αρχικό σχήμα ) πήρε πολύτιμη νίκη χάρη σε γκολ των Ορφανίδη στο 20' και Καραχάλιου στο 76'. Ο Ευθύμης Κουλούρης ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ στο πρώτο γκολ της Εθνικής ομάδας, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, και γενικά ο επιθετικός του Δικεφάλου είχε πολύ καλή παρουσία.

Οι Ουκρανοί έδειξαν πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι τους, είχαν τις ευκαιρίες, αλλά έφυγαν τελικά με το κεφάλι σκυμμένο...  

Παρών στο γήπεδο της Βέροιας και ο Πάμπλο Γκαρσία... Στον όμιλο της Εθνικής είναι ακόμη οι Γαλλία και Αυστρία. Τα παιχνίδια του Euro U-19 θα διεξαχθούν σε Βέροια, Κατερίνη και Λάρισα. Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την Εθνική μας είναι στις 22:00 την Πέμπτη (9/7) στο AEL FC Arena, με αντίπαλο την Αυστρία.

Στο άλλο σημερινό παιχνίδι του ομίλου μας που έγινε στην Κατερίνη (κατάμεστο το στάδιο!!!), η Γαλλία κέρδισε την Αυστρία με 1-0, χάρη σε γκολ του Μπλιν στο 34'.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ελλάδα: Κότσαρης, Σάλιακας, Τσελεπίδης, Κυριακόπουλος, Ρούσσος, Καραχάλιος, Στάικος, Ορφανίδης, Πόζογλου (46' Τσιμίκας), Κουλούρης (89' Βέργος) , Κυνηγόπουλος (46' Μαρκοπουλιώτης).

Ουκρανία: Σολντατένκο, Ματβιγένκο, Κιριουχάντσεβ, Λούτσεκβιτς (70' Τσιγκάνοβ), Λουκιαντσούκ (c), Ζιντσένκο, Μιχαϊλιτσένκο, Κοβαλένκο, Κλοτς (70' Ζούμπκοβ), Μποριατσούκ, Μπεσέντιν.

 

Διαβάστε ακόμη...