«Ενίσχυση σε όλες τις γραμμές»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Κερμανίδης και μίλησε για τα δείγματα που που έδειξε ο «Δικέφαλος» στο πρώτο του φιλικό.
«Ενίσχυση σε όλες τις γραμμές»

Για το Παυλίδη της Μπόχουμ:

«Ο Βαγγέλης βρίσκεται στη Γερμανία από τον Ιανουάριο και πήγαινε πάρα πολύ καλά στη Κ17. Φέτος το καλοκαίρι τον ανέβασαν κατευθείαν στην πρώτη ομάδα και έχει παίξει σε όλα τα φιλικά παιχνίδια. Προχθές το Σάββατο έβαλε και το πρώτο του γκολ με την πρώτη ομάδα και είναι πολύ σημαντικό αυτό για ένα παιδί 17 χρονών. Τον ζητούσαν οι ομάδες και από Ελλάδα αλλά η οικογένεια προτιμούσε το εξωτερικό. Πιστεύω ότι αν τον ήθελε πολύ κάποιος θα τον έπαιρνε. Χαίρομαι που τον βλέπω να συμμετέχει στους αγώνες και να υπολογίζεται».

Για το πρώτο φιλικό του ΠΑΟΚ:

«Είδα αρκετό από το παιχνίδι. Σίγουρα δεν γίνεται να βγάλουμε ακόμα συμπεράσματα. Πρέπει να κάνει αρκετά ματς η ομάδα, να συμμαζευτεί σιγά – σιγά και περιμένω μέσα από τα παιχνίδια να συγκροτηθεί ένα ισχυρό σύνολο».

Για τις μεταγραφές που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ:

«Ξεκίνησε ήδη από την θέση του τερματοφύλακα με μια πολύ μεγάλη μεταγραφή. Η ομάδα θέλει σε όλες τις γραμμές ενίσχυση. Ο ΠΑΟΚ θέλει νέο αίμα και αυτό περιμένει και ο κόσμος για να αλλάξουμε σελίδα».

Για τον τραυματισμό του Αθανασιάδη:

«Αυτό είναι το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα. Ο ΠΑΟΚ θέλει επειγόντος έναν ακόμα επιθετικό».

Για τους παίκτες που μπορεί να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ:

«Αν αυτοί που αποκτήσει ο ΠΑΟΚ είναι αξιόλογοι, όλοι θα χειροκροτήσουμε. Είναι δύσκολοι οι καιροί και είναι δύσκολο να έρθουν καλοί παίκτες. Εγώ θα ήθελα μέσα από τον Ελλαδικό χώρο να αποκτήσουμε τους δοκιμασμένους ξένους που γνωρίζουν και το πρωτάθλημα. Αυτές είναι οι καλές επιλογές που θα βγούνε. Ο Αστέρας Τρίπολης, ο Παναιτωλικός, ο Ατρόμητος, ο Εργοτέλης και άλλες ομάδες είχαν πολύ καλούς ξένους που θα μπορούσαν να σταθούν στον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...