Οι συνεργάτες του Ίγκορ Τούντορ

Το δικό του επιτελείο συνεργατών θα έχει ο Ίγκορ Τούντορ στον ΠΑΟΚ. Το τεχνικό τιμ πλέον το απαρτίζουν τέσσερα στελέχη επιλογής του Κροάτη προπονητή.
Οι συνεργάτες του Ίγκορ Τούντορ

Ο άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Ιβάν Λέκο, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής έκανε καριέρα σε Χάιντουκ, Μάλαγα, Κλαμπ Μπριζ, Γκέρμιναλ, Λόκερεν, ενώ αγωνίστηκε 13 φορές με την Εθνική Κροατίας. Ο Λέκο αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2014 και την περασμένη σεζόν κάθισε στον πάγκο της βελγικής Λέουβεν.

Δεύτερος βοηθός και αναλυτής αγώνων θα είναι ο Γιούριτσα Βούτσκο. Παλιός ποδοσφαιριστής κι αυτός αγωνίστηκε για πέντε χρόνια στην Χάιντουκ πριν συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία όπου φόρεσε τη φανέλα της Αλαβές, της Σαλαμάνκα, της Πόλι Εχίδο και κρέμασε τα παπούτσια του το 2008 ως παίκτης της κινέζικης Τέντα. Αγωνίστηκε τέσσερις φορές στην Εθνική Κροατίας και ήταν συνεργάτης του Ίγκορ Τούντορ την προηγούμενη διετία στην Χάιντουκ.

Ο Ιβάν Λέκο θα είναι το δεξί χέρι του Ίγκορ Τούντορ στον πάγκο του Δικεφάλου

Τον τομέα της φυσικής κατάστασης αναλαμβάνει ο Πάολο Αρτίκο. Ο Ιταλός γυμναστής έχει μεγάλη εμπειρία στο κομμάτι του ποδοσφαίρου με προϋπηρεσία στην Λεβάντε, την Τορίνο και στην Ουντινέζε στην οποία εργαζόταν τα τελευταία πέντε χρόνια.

Προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Σίλβιε Τσάβλινα, ο οποίος ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα πριν από λίγους μήνες έχοντας αγωνιστεί σε Κροατία (Ντραγκοβόλιατς, Λοκομοτίβα, Ζάπρεσιτς, Ινγκραντ, Σίμπενικ) και Αυστρία (Λιντζ, Στουρμ Γκρατς).

Στο τεχνικό τιμ παραμένει κι ο Κυριάκος Τσιτιρίδης, οποίος θα κάνει τις αναλύσεις του συστήματος Vis Track και των Polar που χρησιμοποιούν οι παίκτες για τις μετρήσεις των προπονήσεων.

Διαβάστε ακόμη...