Ο έλεγχος των διεθνών ...

Με τη νέα γενιά που προέρχεται από τα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει και να βρίσκει δίχτυα έκλεισαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των παικτών του Δικεφάλου το Σαββατοκύριακο.
Ο έλεγχος των διεθνών ...

Το paokfc.gr σας παρουσιάζει τον έλεγχο των διεθνών.

Αλέξανδρος Τζιόλης

Παρακολούθησε από τον πάγκο τη νέα ταπεινωτική ήττα της Εθνικής Ελλάδας από τα Νησιά Φερόε. Την Τρίτη (16.06) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει σε φιλικό αγώνα την Πολωνία στο Γκντάνσκ.

Ρόμπερτ Μακ

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός στη νίκη της χώρας του με 2-1 επί της ΠΓΔΜ. Ο Μακ έδειξε να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στη μέση που τον ταλαιπώρησε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια των Play Offs, αγωνίστηκε σε όλο το ματς, έδωσε την ασίστ στον Χάμσικ για το 2-0, ενώ δημιούργησε και δύο καλές ευκαιρίες, δίχως να καταφέρει να τις ολοκληρώσει.

Εργκούς Κάτσε

Εντυπωσιακή επιστροφή πραγματοποίησε ο μέσος του ΠΑΟΚ στις διεθνείς υποχρεώσεις. Ο Κάτσε βρέθηκε στην βασική ενδεκάδα της Αλβανίας για πρώτη φορά έπειτα από τις 31.05.2014 και το φιλικό με την Ρουμανία και ήταν εκείνος που σφράγισε μια μεγάλη νίκη. Ως δεξιός ενδιάμεσος στο 4-3-3 του Τζιάνι Ντε Μπιάτζι είχε συνολικά πολύ καλή παρουσία, ενώ με εκτέλεση φάουλ αλά Κέρκυρα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ούγκο Λιορίς διαμορφώνοντας το τελικό 1-0. Δέχτηκε κίτρινη κάρτα και αντικαταστάθηκε στο 80'.

Κρίστιαν Νομπόα

Το έργο του κόντρα στην πολύ δυνατή και διοργανώτρια του Copa America Χιλή, ήταν εκ των πραγμάτων δύσκολο. Το Εκουαδόρ του Κρίστιαν δεν τα κατάφερε στο εναρκτήριο ματς και ηττήθηκε 2-0. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ ήταν βασικός σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης σε ρόλο αμυντικού χαφ στο 4-4-2 που χρησιμοποίησε ο Γκουστάβο Κιντέρος. Ο Νομπόα είχε 41 επαφές με τη μπάλα, 73,3% ευστοχία στις μεταβιβάσεις του και βοήθησε κυρίως ανασταλτικά πραγματοποιώντας δύο κοψίματα και δύο κλεψίματα. Βαθμολογήθηκε με 6,4 όντας ο πέμπτος σε απόδοση παίκτης του Εκουαδόρ. Το βράδυ της Δευτέρας, ο Ισημερινός δίνει το δεύτερο παιχνίδι του κόντρα στη Βολιβία που στο πρώτο ματς ήρθε ισόπαλη 0-0 με το Μεξικό.

Ευθύμης Κουλούρης

Βασικός, αρχηγός και σκόρερ στο πρώτο από τα δύο φιλικά της Εθνικής Νέων κόντρα στη Δανία, ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ. Η Ελλάδα κέρδισε 4-2 με τον Κουλούρη να σημειώνει δύο γκολ στο 6' (πεν.) και στο 35' πριν αντικατασταθεί στο 70'. Στο δεύτερο παιχνίδι που τελείωσε 2-2, ο 19χρονος παίκτης του Δικεφάλου πέρασε ως αλλαγή στο 63'. Η Εθνική Νέων είναι διοργανώτρια της τελικής φάσης του Euro που διεξάγεται 6-19 Ιουλίου σε Βέροια, Κατερίνη και Λάρισα.

Στέλιος Πόζογλου

Από τον πάγκο ξεκίνησε ο Στέλιος Πόζογλου στο πρώτο ματς της Εθνικής Νέων και πέρασε στο γήπεδο στο 60', ενώ στο δεύτερο ματς ξεκίνησε βασικός κι αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Η Εθνική Νέων είναι διοργανώτρια της τελικής φάσης του Euro που διεξάγεται 6-19 Ιουλίου σε Βέροια, Κατερίνη και Λάρισα.

Παναγιώτης Δεληγιαννίδης

Μία συμμετοχή κατέγραψε ο Δεληγιαννίδης , ο οποίος προερχόταν από τραυματισμό. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μπήκε αλλαγή στο 60' στο πρώτο φιλικό της Εθνικής Νέων με τη Δανία και δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ματς. Η Εθνική Νέων είναι διοργανώτρια της τελικής φάσης του Euro που διεξάγεται 6-19 Ιουλίου σε Βέροια, Κατερίνη και Λάρισα.

Τιμόθεος Τσελεπίδης

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός στον πρώτο αγώνα της Εθνικής Νέων πέρασε ως αλλαγή στο 70' στη θέση του συμπαίκτη του στην Κ20, Νίκου Βασαϊτη. Στο δεύτερο ματς ήταν αυτός που ξεκίνησε βασικός και μάλιστα σκόραρε στο 5'. Αντικαταστάθηκε στο 75' από τον Βασαϊτη. Τσελεπίδης στο πρώτο μπήκε αλλαγή στο 70' στην θέση του Βασαΐτη στο δεύτερο αντκαταστάθηκε στο 70' από τον Βασαϊτη. Το δεύτερο έληξε 2-2 , το πρώτο γκολ ο Τσελεπίδης στο 5' το δεύτερο ο Βασα στο 78'.

Νίκος Βασαϊτης

Βασικός στο πρώτο από τα δύο ματς Ελλάδα – Δανία, ο στόπερ του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε για 70' λεπτά πριν αντικατασταθεί από τον Τσελεπίδη. Στον δεύτερο αγώνα αγωνίστηκε μόλις 15' αντικαθιστώντας αυτή τη φορά τον συμπαίκτη του, αλλά πρόλαβε να προσθέσει το όνομά του στη λίστα των σκόρερ με τέρμα στο 78'. *Η Εθνική Νέων είναι διοργανώτρια της τελικής φάσης του Euro που διεξάγεται 6-19 Ιουλίου σε Βέροια, Κατερίνη και Λάρισα.

Διαβάστε ακόμη...