Μας έφεραν το κύπελλο οι ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ μας!

Στη φυσική του θέση, στα γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ, έρχεται από την Νέα Έφεσο Πιερίας το κύπελλο Ελλάδος γυναικών της σεζόν 2014-15.
Μας έφεραν το κύπελλο οι ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ μας!

Ένα κύπελλο που κερδίζει επάξια η πρωταθλήτρια ομάδα του ΠΑΟΚ, παρ' ότι χρειάστηκε να περάσουμε την ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά είτε από ατυχία (δύο δοκάρια!), είτε από αστοχία, είτε λόγω της καταπληκτικής πορτιέρο της Γλυφάδας, Χατζηνικολάου, που σημειωτέον είναι σέντερ-φορ, αλλά στα τελευταία παιχνίδια υπερασπίζεται την εστία του Οδυσσέα, δεν κατάφερε να "καθαρίσει" το παιχνίδι στην κανονική διάρκεια του αγώνα.

Με τρόπο γκραν-γκινιόλ, λοιπόν, οι νταμπλούχες Ελλάδας έγραψαν σήμερα ιστορία και μας έκαναν περήφανους. Όλες ήταν εξαιρετικές και τα έδωσαν όλα απόψε, αλλά θα ξεχωρίσουμε την Μάρκου στο Α' ημίχρονο και τις Παντελειάδου και Ντιμιτρίεβιτς στο Β'. Από τη Γλυφάδα, εκτός από την Χατζηνικολάου, πολύ καλή ήταν η Νικολάου.

Μπράβο σε όλους όσους συνέβαλαν με τη δουλειά τους και την προσφορά τους και έφεραν το νταμπλ στη Θεσσαλονίκη!

Θυμηθείτε το live του αγώνα, όπως αυτός μεταδόθηκε live από την ιστοσελίδα μας, που και φέτος ήταν παντού, σε κάθε αγώνα, κάθε κατηγορίας και αθλήματος, όπου χτυπούσε η καρδιά του δικεφάλου!

ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου (120' Πελετίδου)- Αδαμάκη, Δημητρίου, Βλασιάδου, Χατζηγιαννίδου, Γκάτσου (75' Γεωργίου), Κακαμπούκη, Αρβανιτάκη (46' Χαμαλίδου), Μάρκου, Ντιμιτρίεβιτς, Παντελιάδου.

Α.Ε. ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Χατζηνικολάου- Θέου, Νικολάου, Παπακώστα, Θωμοπούλου, Τερζή, Κόσοβα, Ντζάνη, Μιχαλακίδη (71' Κουτραφούρη), Κιάμου, Τσακίρη (78' Παπαδοπούλου, 115' Λάμπρου).

....

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

 19:45 Αρκετός κόσμος αυτή τη στιγμή στο γήπεδο της Νέας Εφέσου, γύρω στα 300-400 άτομα!

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Αδαμάκη, Δημητρίου, Βλασιάδου, Χατζηγιαννίδου, Γκάτσου, Κακαμπούκη, Μάρκου, Ντιμιτρίεβιτς, Παντελειάδου, Αρβανίτη (c). 

Αναπληρωματικές: Πελετίδου, Γεωργίου, Χαμαλίδου, Τσίτσια, Σακελάρη, Γιάννου, Κουτσίκου.

 Οδυσσέας Γλυφάδας: Χατζηνικολάου, Θέου, Νικολάου, Παπακώστα(c), Θωμοπούλου, Τερζή, Κόσοβα, Ντζάνη, Μιχαλακίδη, Κιάμου.

Αναπληρωματικές: Τσακίρη, Παπαδοπούλου, Δέδε, Κουτραφούρη, Λάμπρου.

Διαιτητές του αγώνα η κα Τσιοφλίκη με βοηθούς τις κα Κουπαράνη και κα Δεληγιάννη από το σύνδεσμο της Λάρισας.

20:04 Ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα. Δυναμική η παρουσία συνδέσμων του ΠΑΟΚ από την περιοχή της Κατερίνης, που έχουν έχουν έρθει για να ενισχύσουν την ομάδα μας για την κατάκτηση του νταμπλ.

3' Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, με την Μάρκου να πλασάρει στην κλειστή γωνία και τη Χατζηνικολάου να αποκρούει δύσκολα με το πόδι σε κόρνερ, που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

7' Πολύ καλή στιγμή για τη Γλυφάδα, που έκλεψε την μπάλα, ενώ το παιχνίδι παίζεται από το ξεκίνημα του αγώνα στο μισό γήπεδο, βγήκε γρήγορα στην αντεπίθεση, αλλά η Μιχαλακίδη ευτυχώς σούταρε άουτ, ενώ υπήρχε αμαρκάριστη συμπαίκτριά της στα δεξιά.

11' Δυνατό σουτ της Μάρκου, από θέση πλάγια αριστερά και μέσα από τη μεγάλη περιοχή, πέρασε άουτ.

Καλύτερος ο ΠΑΟΚ στο πρώτο 10λεπτο, έχει κατοχή, κυνηγάει την μπάλα και πιέζει τη Γλυφάδα.

15' Μπαλιά την πλάτη της άμυνας της Γλυφάδας, αντιλήφθηκε γρήγορα τη φάση η τερματοφύλακας και έδιωξε πριν δημιουργηθεί κίνδυνος για την εστία της.

 18' Και πάλι μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Γλυφάδας, πρόλαβε η Μάρκου που "τσίμπησε" την μπάλα και η γκολκίπερ της Γλυφάδας, Χατζηνικολάου, την ανέτρεψε καθαρά, έξω από την περιοχή, αλλά η διαιτητής (Τσιοφλίκη) δεν έδωσε... τίποτα, ενώ ήταν καθαρό φάουλ και κόκκινη κάρτα (τελευταίος παίκτης).

28' Διπλή χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Δυνατό πλασέ της Μάρκου σε τετ-α-τετ που βρέθηκε και την τερματοφύλακα της Γλυφάδας να αποκρούει δύσκολα με τα πόδια. Στη συνέχεια προσπάθησε η Παντελειάδου να εκμεταλλευτεί την επιστροφή της μπάλας, αλλά δεν τα κατάφερε.

Στο ίδιο μοτίβο το παιχνίδι, με το γήπεδο να "γέρνει" μονόμπαντα, τον ΠΑΟΚ να κυριαρχεί και τη Γλυφάδα να αμύνεται και να περιμένει να κάνει κάτι μόνο από τις αντεπιθέσεις.

Σίγουρα πάνω από 500 άτομα αυτή τη στιγμή στο γήπεδο, με τη μικρή κερκίδα του γηπέδου της Νέας Εφέσου να είναι κατάμεστη.

37' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, με τη Δημητρίου να επιχειρεί σέντρα σουτ και την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι της Γλυφάδας και στην επαναφορά κατάφεραν και απομάκρυναν οι αμυντικοί της Γλυφάδας.

41' Πέναλτι για τον ΠΑΟΚ! Πονηρή απομάκρυνση με το χέρι της Παπακώστα, το οποίο είδε η Τσιοφλίκη που ήταν κοντά και το έδωσε. Την εκτέλεση ανέλαβε η Αδαμάκη, αλλά το πέναλτι δεν ήταν καλά χτυπημένο και βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης απομάκρυναν οι παίκτριες της Γλυφάδας.

44' Πολύ καλή προσπάθεια από τα δεξιά της Παντελειάδου, που πέρασε πάνω στη γραμμή του πλάγιου άουτ δύο αντιπάλους, σέντραρε, αλλά το σουτ που έπιασε η πολύ καλή σήμερα Μάρκου, ήταν χλιαρό και αποκρούστηκε εύκολα.

45+1' Κίτρινη κάρτα για την Παντελειάδου, που πήγε να πάρει την μπάλα από παίκτρια της Γλυφάδας για να εκτελέσει κόρνερ, εκεί έγινε μία αψιμαχία, αλλά "κιτρινίστηκε" μόνο η δική μας!

45+2' Και άλλη καλή ευκαιρία χαμένη για τον ΠΑΟΚ! Γύρισμα της Αδαμάκη, σουτ της Παντελειάδου, αλλά απέκρουσε και πάλι η Χατζηνικολάου.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ στη Νέα Έφεσο, με τον ΠΑΟΚ να κυριαρχεί, αλλά να είναι άτυχος. Δύο δοκάρια (!), πολλές χαμένες ευκαιρίες και χωρίς να απειληθεί σχεδόν καθόλου (εκτός από τη φάση του 7ου λεπτού) η ομάδα μας.

21:06, ξεκίνησε το Β' ημίχρονο.

47' Σέντρα από τα αριστερά της Ντιμιτρίεβιτς που γύρισε στο ύψος της μεγάλης περιοχής για τη Μάρκου, αλλά το σουτ της τελευταίας ήταν αδύναμο και αποκρούστηκε εύκολα.

Μία ομάδα προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο σήμερα και αυτός είναι ο ΠΑΟΚ. Η Γλυφάδα παίζοντας αντιποδόσφαιρο έχει σαν μοναδικό μέλημα να καταστρέφει ότι χτίζει η ομάδα μας... για παραγωγικό ποδόσφαιρο, ούτε λόγος!  

50' Κίτρινη στη Νικολάου για φάουλ πάνω στη Ντιμιτρίεβιτς. Το φάουλ εκτέλεσε η Παντελειάδου, η μπάλα βγήκε κόρνερ και η φάση τελείωσε χωρίς συνέχεια για τον ΠΑΟΚ.

55' Αλλαγή για την ομάδα μας, με την Χαμαλίδου να μπαίνει στη θέση της αρχηγού μας, της Αρβανίτη.

58' Μακρινό σουτ της Δημητρίου, πέρασε άουτ.

61' Και άλλη πολύ μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Συνδυασμός της Ντιμιτρίεβιτς με την Παντελειάδου, βγήκε τετ-α-τετ η Παντελειάδου, αλλά και πάλι το "έβγαλε" η εξαιρετική Χατζηνικολάου, που κρατάει σήμερα σχεδόν μόνη της τη Γλυφάδα μέσα στο παιχνίδι!

70' Αλλαγή για τη Γλυφάδα, στη θέση της Μιχαλακίδη η Κουτραφούρη.

74' Κίτρινη για την Κουτραφούρη για σκληρό μαρκάρισμα.

75' Μακρινό σουτ της Κακαμπούκη, άουτ.

76' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ, με την Γεωργίου να παίρνει τη θέση της Γκάτσου.

77' Αδύναμο σου της Παντελειάδου, που συνδυάστηκε υπέροχα με την Ντιμιτρίεβιτς, μπλόκαρε η Χατζηνικολάου και πάλι!

78' Νέα ευκαιρία με την Παντελειάδου που δεν μπόρεσε μέσα από την περιοχή και δεξιά να νικήσει την γκολκίπερ της Γλυφάδας, που "κλέβει" την παράσταση απόψε!

85' Ευκαιρία για τη Γλυφάδα, μετά από πάρα πολλή ώρα. Μακρινό φάουλ, η μπάλα πήρε περιέργη τροχιά, "έσκασε" στο ύψος του πέναλτι και πέρασε άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Παπακωνσταντίνου.

89' Αντεπίθεση για τον ΠΑΟΚ με την Ντιμιτρίεβτις να γυρίζει από τα αριστερά για την Παντελειάδου, αλλά πρόλαβαν οι αμυντικοί της Γλυφάδας και απομάκρυναν.

 Λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα και θα έχουμε ημίωρη παράταση.

22:04, ξεκίνησε το Α' ημίχρονο της παράτασης με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα.

91' Η Παντελειάδου μόνη της, στο ύψος της γωνίας της μικρής περιοχής και από θέση δεξιά, σούταρε άουτ!

95' Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τη Γλυφάδα, όταν φάουλ που εκτέλεσε από θέση δεξιά και κοντά στο σημείο του κόρνερ, η μπάλα πήρε τροχιά προς τα δίχτυα, αλλά πρόλαβε τελευταία στιγμή η Παπακωνσταντίνου, με τη βοήθεια του δοκαριού, και απομάκρυνε.

Τέλος του Α' ημιχρόνου της παράτασης με τον ΠΑΟΚ να είναι καλύτερος, αλλά να μην μπορεί να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία της Χατζηνικολάου.

22:20, ξεκίνησε το Β' ημίχρονο της παράτασης του τελικού.

112' Με off-side, απόφαση που ελέγχεται, σταματάει η επόπτης την Ντιμιτρίεβιτς που ήταν σε πλάγια απειλητική θέση.

119', Ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή της Μάρκου.

Τέλος παράτασης, έχουμε πέναλτι. 

Με την Πελετίδου να περνάει στη θέση της Παπακωνσταντίνου, κάτω από τα γκολπόστ, θα συνεχίσει ο ΠΑΟΚ στη διαδικασία των πέναλτι. Ολοκληρώνονται έτσι οι αλλαγές μας.

Ξεκίνησε η ψυχοφθόρα διαδικασία.

Γλυφάδα, Xατζηνικολάου - δοκάρι.

ΠΑΟΚ, Δημητρίου : 1 - 0.

Γλυφάδα, Κουτραφούρη: έξω... στα καβάκια!

ΠΑΟΚ, Παντελειάδου: 2 - 0.

Γλυφάδα, Ντζάνη: 2 - 1.

ΠΑΟΚ, Κακαμπούκη : 3 - 1.

Γλυφάδα, Κόσοβα: 3 - 2.

ΠΑΟΚ, Βλασιάδου : έξω...

Γλυφάδα, Νικολάου: 3 - 3.

ΠΑΟΚ, Χατζηγιαννίδου : 4 - 3.

ΤΕΛΟΣ... το κύπελλο στη Θεσσαλονίκη!

 

 

Διαβάστε ακόμη...