Καλοκαιρινές διεθνείς υποχρεώσεις

Ένα τέλος, είναι πάντα η αρχή για κάτι καινούριο. Για αρκετούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, πάντως, η σεζόν 2014-15 δεν έχει ρίξει ακόμα αυλαία.
Καλοκαιρινές διεθνείς υποχρεώσεις

Οι αγώνες συνεχίζονται σε διεθνές πλέον επίπεδο. Ας δούμε τις υποχρεώσεις των παικτών του Δικεφάλου.

Αρχικά, ο Κρίστιαν Νομπόα αποτελεί ένα από τα βασικά πρόσωπα του Εκουαδόρ στην προσπάθειά του για μια καλή πορεία στο Κόπα Αμέρικα το οποίο ξεκινά τα ξημερώματα της Παρασκευής (12.06).

Η πατρίδα του μέσου του ΠΑΟΚ, μάλιστα, αγωνίζεται στο εναρκτήριο παιχνίδι της διοργάνωσης κόντρα στη διοργανώτρια Χιλή. Στον όμιλο βρίσκονται και το Μεξικό με τη Βολιβία.

Από εκεί και πέρα, ο Αλέξανδρος Τζιόλης είναι ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ στην Εθνική Ελλάδας, η οποία στις 13.06 αντιμετωπίζει εκτός έδρας τα Νησιά Φερόε για τα προκριματικά του Euro 2016 και στις 16.06 δίνει φιλικό αγώνα με την Πολωνία στο Γκντάνσκ.

Δυναμική είναι η παρουσία του Δικεφάλου στην Εθνική Νέων με τους Κουλούρη, Πόζογλου, Δεληγιαννίδη της πρώτης ομάδας, αλλά και τους Βασαϊτη, Τσελεπίδη της Κ20 να συμμετέχουν στα δύο φιλικά με την Δανία που θα διεξαχθούν στην Καβάλα στις 12 και 14.06. Οι δύο αυτοί αναμετρήσεις είναι η τελευταία πρόβα πριν τα τελικά του Euro που διεξάγεται στη χώρα μας.

Ο Ρόμπερτ Μακ είναι στην αποστολή της Εθνικής Σλοβακίας που στις 14.06 αντιμετωπίζει την ΠΓΔΜ στη Ζίλινα, ενώ η Ρουμανία του τραυματία Ράζβαν Ρατς παίζει στις 13.06 ντέρμπι κορυφής με την Βόρειο Ιρλανδία στο Μπέλφαστ.

Τέλος, ο Εργκούς Κάτσε έχει κληθεί στην Εθνική Αλβανίας για το φιλικό με τη Γαλλία στις 13.06, ο Κρίστι Κιόσε στην Εθνική Ελπίδων για τα ματς με Καζακστάν (12.06) και Σουηδία (16.06) κι ο Γιώργος Μούτσα στην Εθνική Νέων για τα φιλικά με το Μαυροβούνιο.

Διαβάστε ακόμη...