MVP Μαΐου ο Αλέξανδρος Τζιόλης

Ανήκει στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που ποτέ δεν προσπάθησαν κι ως εκ τούτου ποτέ δεν κατάφεραν να γίνουν οι αγαπημένοι της κερκίδας.
MVP Μαΐου ο Αλέξανδρος Τζιόλης

Χαμηλών τόνων, αλλά με έντονη προσωπικότητα στη ζωή του, αθόρυβος μα άκρως ουσιαστικός μέσα στο γήπεδο κάνει ό,τι μπορεί για να κερδίσει η ομάδα του. Εστω κι αν αυτό ορισμένες φορές δεν είναι αρκετό...

 Ο Μάιος είναι ένας από τους μήνες που ελάχιστοι θα θέλουν να θυμούνται. Σηματοδότησε το οδυνηρό φινάλε της σεζόν και την κατάρρευση της ομάδας στα Play Offs. Σε σύνολο έξι επίσημων αγώνων ο ΠΑΟΚ πήρε μόλις μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και γνώρισε δύο ήττες από τον Παναθηναϊκό, ενώ σημείωσε δύο γκολ. Από την κακή πορεία της ομάδας ξεχώρισε ο Αλέξανδρος Τζιόλης , ο οποίος αναδείχτηκε MVP μέσα από τη σχετική ψηφοφορία του paokfc.gr.

O 30χρονος Έλληνας μέσος που τόσο έλειψε το πρώτο διάστημα του 2015 όταν άρχισε η καθίζηση του Δικεφάλου εξαιτίας του τραυματισμού του στους προσαγωγούς κατάφερε να αφήσει στην άκρη τα προβλήματα και ν' αποτελέσει ηγετική μορφή για τον ΠΑΟΚ. Οι πολύ καλές του εμφανίσεις τον βοήθησαν να πετύχει την επιστροφή του στην Εθνική Ομάδα ως μοναδικός εκπρόσωπος του Δικεφάλου και να κερδίσει το πρώτο του ατομικό βραβείο MVP στη σεζόν.

Ο Τζιόλης συγκέντρωσε το 57,69% των ψήφων σας αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον επίσης πολύ καλό και αρκετά σταθερό Γιώργο Τζαβέλλα με 24,9% και στην τρίτη τον άλλο κεντρικό αμυντικό της ομάδας, τον Μιγκέλ Βίτορ με 17,41%. Ο Αλέξανδρος Τζιόλης θα είναι υποψήφιος και για το βραβείο «Πλάτων Φορόπουλος» για τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2014-15.

Διαβάστε ακόμη...