Απύθμενο θράσος!

Νέα προκλητική τοποθέτηση από πρώην υπουργό της ν.δ., με τον "γιο του μπαμπά" να αναφέρεται στη ρύθμιση των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!!!
Απύθμενο θράσος!

Πρόκειται για τον κυριάκο μητσοτάκη, ο οποίος χτες (13/5) αναφερόμενος στη βουλή για τη ρύθμιση, το χαρακτήρισε "μείζον ζήτημα", αποδεικνύοντας με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως οι ομοϊδεάτες του τόσα χρόνια ενέπαιζαν τον ΠΑΟΚ και δεν είχαν κατανού να τελειώσουν το θέμα, παρά τις πάμπολλες υποσχέσεις που έδιναν συνεχώς στις διοικήσεις του Δικεφάλου (αλογοσκούφης, σαμαράς).

Ας κάνει κάποιος τον κόπο να του εξηγήσει πως επί πρωθυπουργίας του μαθουσάλα (1992) συνέβη το εξής:

"Ρύθμιση των χρεών, σύμφωνα με το γράμμα του... «Θρύλου», αποφάσισε χθες η κυβέρνηση, καταθέτοντας για ψήφιση στη Βουλή νόμο με τον οποίο δίνεται τέλος στο οικονομικό αδιέξοδο που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια η ομάδα του Πειραιά.

Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Στέφανος Μάνος έδωσε λίγο μετά το μεσημέρι στη δημοσιότητα την τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή και σύμφωνα με την οποία: Απαλλάσσεται η ΠΑΕ Ολυμπιακός από τις απαιτήσεις της Τράπεζας Κρήτης μέχρι του ποσού των 2,6 δισεκατομμυρίων δρχ., το οποίο θα καταβάλει το Δημόσιο, που ως γνωστόν, έχει εγγυηθεί σχετικά.

Διαγράφονται οι οφειλές της εταιρείας προς το Δημόσιο από φόρους δωρεάς ποδοσφαιριστών (υπόθεση Ντέταρι), ενώ ο Ολυμπιακός και άλλες ΠΑΕ που βρίσκονται στην ίδια μοίρα, καλούνται να καταβάλουν σε 120 μηνιαίες δόσεις τα μέχρι στιγμής βεβαιωμένα χρέη, τα οποία για τους «κόκκινους» ανέρχονται πλεόν στο ποσόν του 1.600.000.000 δρχ.

Ικανοποίηση

«Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την απόλυτη ικανοποίησή μου για την τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Στέφανος Μάνος» τόνισε χθες το βράδυ σε έγγραφη δήλωσή του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού» .

Με πολύ απλά λόγια... μητσοτάκη εκτέθηκες ανεπανόρθωτα στα μάτια όλων μας και εξέθεσες δικούς σου ανθρώπους!!!

Δείτε στο video που ακολουθεί τα όσα είπε...

Διαβάστε ακόμη...