Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι εδώ, ισχυρότερος από ποτέ!

Mε ανακοίνωσή τους οι Β.Ε.Μ & Fanatics Factory, αναφέρονται στην αποπληρωμή του χρέους του Π.Α.Ο.Κ.  καλώντας τον μεγαλομέτοχο να προχωρήσει άμεσα σε αλλαγές όλων όσων συμμετέχουν στην παε.
Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι εδώ, ισχυρότερος από ποτέ!

Διαβάστε αναλυτικά: 

Η ημέρα της Τρίτης δεν μπορεί παρά να αποτελέσει σημείο αναφοράς στα επόμενα χρόνια που έρχονται. Μετά από δεκάδες αγώνες, εκατοντάδες υποσχέσεις και χιλιάδες ψέματα ήρθε επιτέλους η στιγμή που ο αγαπημένος μας Π.Α.Ο.Κ., απαλλαγμένος από δεσμεύσεις και αμαρτίες του παρελθόντος, μπορεί να ατενίσει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Επειδή δεν είμαστε αχάριστοι και επειδή έχουμε μάθει να αναγνωρίζουμε και να επικροτούμε τις ενέργειες αυτών που βοηθούν το σύλλογο, οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μεγαλομέτοχο της ομάδας Ιβάν Σαββίδη για το γεγονός ότι πραγματοποίησε στο ακέραιο την υπόσχεσή του και έδιωξε οριστικά από το σύλλογο την απειλή των χρεών, μια απειλή που διατηρούνταν σκόπιμα και επί σειρά ετών ζωντανή από όλους αυτούς, πολιτικούς και μη, που επιθυμούσαν να διατηρούν τον Π.Α.Ο.Κ. μας έρμαιο των συμφερόντων τους. Ο τρόπος μάλιστα που ήρθε η λύση, μας ικανοποιεί ακόμα περισσότερο, αφού για ακόμα μια φορά στον Π.Α.Ο.Κ. δεν ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι εδώ, ζωντανός και ισχυρότερος όσο ποτέ! Και αν αυτό κάποιοι δεν το αντιλαμβάνονται ακόμα, να είναι σίγουροι ότι θα το αντιληφθούν σύντομα. Μπροστάρηδες της αναγέννησης του συλλόγου οφείλουμε να είμαστε για ακόμα μια φορά εμείς, ο κόσμος του, η δύναμή του. Δεν λυγίσαμε ποτέ από το 1926 μέχρι σήμερα. Δεν υποχωρήσαμε ποτέ, δεν μικρύναμε στην καρδιά μας του Π.Α.Ο.Κ. ούτε για μια στιγμή, δεν πρόκειται να σας χαριστούμε ούτε τώρα.

Καλούμε τον μεγαλομέτοχο να προχωρήσει άμεσα σε αλλαγές όλων όσων συμμετέχουν στην παε Π.Α.Ο.Κ. και δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να προσβάλουν με τις συμπεριφορές και τις πράξεις τους την ιστορία, τις αξίες και το μεγαλείο του συλλόγου. Τον καλούμε να δώσει τέλος στις επιστροφές καταστροφές που χρόνια ταλαιπωρούν το σύλλογο και διχάζουν τον κόσμο του, τον καλούμε να πλαισιώσει το τμήμα με ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τον Π.Α.Ο.Κ. και όλα όσα ο σύλλογος συνεπάγεται, ως όνειρο ζωής και όχι ως ευκαιρία επαγγελματικής εξέλιξης.

Σήμερα, μας παραδίνεις Ιβάν Σαββίδη το σύλλογο ελεύθερο. Σύντομα, θα πρέπει να μας τον παραδώσεις ιδεολογικά και αγωνιστικά εφάμιλλο της ιστορίας, του όπως τον γνωρίσαμε και όπως μας τον παραδώσανε οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας.

Οι Σύνδεσμοι Β.Ε M. & Fanatics Factory

Διαβάστε ακόμη...