Μια εμπειρία ζωής για τον Αναστάση

Το πρόσωπό του έλαμπε από το ειλικρινές του χαμόγελο. Ηταν χαρούμενος. Η ευχή του έγινε πραγματικότητα.
Μια εμπειρία ζωής για τον Αναστάση

Είδε από κοντά την προετοιμασία της αγαπημένης του ομάδας πριν από έναν αγώνα. Εγινε ζωντανό κομμάτι του ΠΑΟΚ. Κάτι που θα τον συντροφεύει για όλη του τη ζωή. Ως μια γλυκιά ανάμνηση.

 Ζηλευτή η απλότητα των παιδιών. Η αντίληψη για όσα πραγματικά αξίζουν στη ζωή, η αυθεντική ευχαρίστησή τους για πράγματα που σ' εμάς μπορεί να μοιάζουν μικρά. Ο Αναστάσης είχε τη δυνατότητα να κάνει όποια ευχή ήθελε μέσω του Make a Wish Ελλάδας. Επέλεξε να ζήσει από κοντά τις στιγμές του ΠΑΟΚ πριν από ένα επίσημο παιχνίδι κι έτσι βρέθηκε στην Τούμπα την παραμονή της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό.

Ως ισότιμο μέλος της αποστολής. Πάντα χαμογελαστός παρέα με την μικρή του αδελφούλα, τη Θεανώ. Μπήκε κανονικά στ' αποδυτήρια, γνωρίστηκε με τους... συμπαίκτες του, πήρε αυτόγραφα, βγήκε φωτογραφίες «για να τις δουν οι φίλοι του στο σχολείο και να τον πιστέψουν πως έκανε προπόνηση με τον ΠΑΟΚ» και στη συνέχεια έβαλε τα γάντια του και βγήκε για προπόνηση.

Πήρε οδηγίες από τον Γιώργο Γεωργιάδη , μπήκε στο γήπεδο για ζέσταμα με τον Ρόμπερτ Μακ που ήθελε να του κάνει σουτ κι έπιασε δουλειά με τους τερματοφύλακες. Ο Δημήτρης Μούσιαρης, μάλιστα, του έκανε ειδικό ατομικό πρόγραμμα για να είναι έτοιμος επειδή, όπως λέει κι ο ίδιος ο Αναστάσης «σε λίγα χρόνια θα παίζω στον ΠΑΟΚ». Μετά το τέλος της προπόνησης, η ομάδα με πρώτο τον Αναστάση που κρατούσε αγκαλιά τη μπάλα που του σούταρε ο Μακ, επιβιβάστηκε στο πούλμαν και κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο για φαγητό, τακτική και ξεκούραση.

Το νέο αστέρι του Δικεφάλου συμμετείχε στην ανάλυση του αντιπάλου δίνοντας οδηγία στον Σαρλ Ιτάνζ «να προσέχεις τον Πελέ γιατί έχει δυνατό σουτ», ξεναγήθηκε στο δωμάτιο του Εργκούς Κάτσε κι ανανέωσε το ραντεβού του με την υπόλοιπη ομάδα για την Κυριακή του αγώνα. Εκεί όπου με τη δική του φανέλα με το νούμερο ένα στην πλάτη, συνόδευσε τους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο και τους παρακολούθησε να νικούν τον Λεβαδειακό. Ο ΠΑΟΚ είναι στο πλευρό του Αναστάση και τον περιμένει να υπερασπιστεί την εστία του στο μέλλον.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες  ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...