Τον θυμάστε τον Ινιγο Λόπεθ;

Μας απασχόλησε το όνομά του το καλοκαίρι του 2013 με την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Τη σεζόν 2013-14 φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα για ... 3 επίσημα παιχνίδια, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο!
Τον θυμάστε τον Ινιγο Λόπεθ;

Τον Γενάρη του 2014 ο τότε τεχνικός του ΠΑΟΚ (Στέφενς) δεν τον υπολόγιζε και έφυγε δανεικός στη Θέλτα για 5 μήνες (9 συμμετοχές), για να υπογράψει τον Αϋγουστο του 2014 συμβόλαιο με την ισπανική Κόρδοβα. 

Όσο για το ποιος τον έφερε στον ΠΑΟΚ: Ψάξτε να βρείτε ποιος ήταν τεχνικός διευθυντής την περίοδο 2013-14, δεν είναι δύσκολο, και θα το θυμηθείτε... Εξάλου είναι ακόμη στα πράματα και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να είναι! 

Ερχόμενος στον ΠΑΟΚ ο Λόπεθ, κάποιοι μας έλεγαν θέλοντας να εξάρουν τις ικανότητές του, πως είχε σβήσει τον Μέσι σαν παίκτης της Γρανάδας. Σήμερα όμως που τον ξαναβρήκε στο δρόμο του, τα πράγματα ήταν κάπως διαφορετικά για τον 33χρονο πλέον Λόπεθ...

Η βαριά ήττα με 8-0 της Κόρδοβα, επιβεβαίωσε και μαθηματικά τον υποβιβασμό της και μάλιστα με τον μεγαλύτερο διασυρμό στην ιστορία τους στην μεγάλη κατηγορία!

Διαβάστε ακόμη...