Με χορηγό στη φανέλα

Όπως όλα δείχνουν  η αναζήτηση χορηγού που θα διαφημίζεται στη φανέλα της ομάδας μας  έχει οριστικοποιηθεί.
Με χορηγό στη φανέλα
Όπως όλα δείχνουν  η αναζήτηση χορηγού που θα διαφημίζεται στη φανέλα της ομάδας μας  έχει οριστικοποιηθεί. Μετά τη λήξη της συνεργασίας με την προηγούμενη εταιρία, η διοίκηση του ΠΑΟΚ είναι γνωστό ότι αναζητούσε χορηγό.

Μην ξεχνάμε ότι ο  "Δικέφαλος" είναι μια από τις πιο εμπορικές ομάδες στην Ελλάδα , με 19.200 διαρκείας , μεγάλη τηλεθέαση , ενώ το θετικό είναι ότι βρισκόμαστε ήδη στους ομίλους  του Europe League πράγμα που σημαίνει ακόμα μεγαλύτερη προβολή για τη διαφημιζόμενη εταιρία τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων...

Οι επικεφαλείς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ   έκαναν όλο αυτό το διάστημα τις απαραίτητες κινήσεις  και βρέθηκε τελικά η εταιρία που θα προβάλλεται στην ασπρόμαυρη φανέλα του συλλόγου μας.

Είναι γνωστό σε όλους ότι η εταιρία για την οποία μιλάμε  είναι άλλη ο ΟΠΑΠ, απλά θεωρείται βέβαιο ότι κάποια θυγατρική του θα προβληθεί στο κέντρο της επίσημης φανέλας του "Δικεφάλου" και το όνομά της θα μαθευτεί τις επόμενες ώρες.

Η συμφωνία,  θα είναι τριετούς διάρκειας και θα φέρει στα ταμεία του συλλόγου μας  4,5 εκατομμύρια € -συν τα συμφωνημένα  μπόνους, σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ διακριθεί τόσο σε εγχώριες όσο και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ίσως μάλιστα στο αυριανό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, οι φανέλες των παικτών μας να έχουν γραμμένο το όνομα της χορηγού εταιρίας!

Υ.Γ. Ζητάμε συγγνώμη από  μέλη του paokmania τα οποία στείλανε με e-mail κείμενα εναντίον του ΟΠΑΠ  με αφορμή τη χορηγία του οργανισμού στην αεκ και δεν τα δημοσιεύσαμε την περασμένη εβδομάδα. Ο λόγος ήταν ότι γνωρίζαμε πως η διοίκηση της ΠΑΕ βρισκόταν μια ανάσα πριν τις υπογραφές με την ίδια εταιρία...

Διαβάστε ακόμη...