Το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα του ΠΑΟΚ [εικόνες & video]

Όσα κουβαλά το μυαλό, σκέψεις, έγνοιες, βάρη έμειναν στην άκρη. Ήταν στιγμή για διασκέδαση, γιορτινή ατμόσφαιρα σε μια αίθουσα στολισμένη με αυθεντικά, ζηλευτά, παιδικά χαμόγελα.
Το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα του ΠΑΟΚ [εικόνες & video]

Οι μικροί φίλοι του ΠΑΟΚ από το Χαμόγελο του Παιδιού, το Παιδικό Χωριό SOS, τη Μέλισσα και το Παιδικό χωριό στο Φίλυρο ξέχασαν την δύσκολη καθημερινότητά τους και έζησαν μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη εμπειρία.

Ο ΠΑΟΚ τους φιλοξένησε στο Κτήμα Δέδα σε μια γιορτή αφιερωμένη σε εκείνα. Τους πρωταγωνιστές της ζωής μας και τους ήρωες του αύριο. Τα παιδιά έπαιξαν, έτρεξαν, χόρεψαν πήραν δώρα από τον Άγιο Βασίλη και γνώρισαν από κοντά τα ινδάλματά τους. Τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Τους υποδέχτηκαν με έναν ξεχωριστό, ανεκτίμητης αξίας διάδρομο αποθέωσης, φωτογραφήθηκαν μαζί τους, πήραν αυτόγραφα και τους έδωσαν τις δικές τους ευχές για υγεία, επιτυχίες και πολλά γκολ.

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να ευχαριστήσει τις εταιρείες Nike, Sol's Λιβάρδας, Cyta Hellas, Taf Sports Marketing και Μήλα KIKU για τη βοήθειά τους στην πραγματοποίηση της γιορτής.

Δείτε τις αποκλειστικές εικόνες μέσα από το φακό του paokfc.gr και το αποκλειστικό βίντεο του PAOK TV από την εκδήλωση στο Κτήμα Δέδα.

Διαβάστε ακόμη...