Ψηφίστε τον MVP Νοεμβρίου

Εξαιρετικός μήνας και ο Νοέμβριος για την ομάδα μας!
Ψηφίστε τον MVP Νοεμβρίου

Έκτος από το μοναδικό μελανό σημείο ,την άτυχη ήττα από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, η ομάδα μας κέρδισε Εργοτέλη, Πανθρακικό και Ντιναμό Μινσκ και πήρε ισοπαλία από την Φιορεντίνα στο Αρτέμιο Φράνκι για τους ομίλους του Europa League πετυχαίνοντας συνολικά εννέα τέρματα. Το paokfc.gr σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε τον καλύτερο παίκτη της ομάδας για τους πέντε αγώνες του Νοεμβρίου.

Μάχη για την κατάκτηση του θα δώσουν πέντε ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, οι οποίοι ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους. Πρώτος από αυτούς είναι ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος τον Νοέμβριο απέδειξε ότι εκτός από την εξαιρετική του παρουσία στη μεσαία γραμμή μπορεί να προσφέρει στην ομάδα και σαν κεντρικός αμυντικός, αφού στη Φλωρεντία τον είδαμε να κάνει εξαιρετικό παιχνίδι στην συγκεκριμένη θέση και να αναδεικνύεται Fans Man of the Match. Επόμενος υποψήφιος είναι ένας παίκτης που έχει κλέψει τις εντυπώσεις και αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του φετινού ρόστερ της ομάδας. Ο λόγος για τον Φάνη Τζανδάρη, ο οποίος με τις εμφανίσεις του έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του αλλά και τις καρδιές των φιλάθλων για τις μεστές και γεμάτες πάθος εμφανίσεις του.

Ιδιαίτερα ανεβασμένος και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης τον μήνα που μας πέρασε. Μαχητικός, αδιάκοπα τρεξίματα αλλά και ουσία στο παιχνίδι του, με αποκορύφωμα την εμφάνιση κόντρα στον Πανθρακικό όπου και αναδείχθηκε από το κοινό ως ο πολυτιμότερος παίκτης αφού συνέβαλε τα μέγιστα στην νίκη της ομάδας μας με γκολ, ασίστ και βοήθειες στην άμυνα, θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για το βραβείο. Έχει όμως δύο πολύ δύσκολους αντιπάλους. Ο πρώτος είναι ο Φακούντο Περέιρα. Ο Αργεντινός άσος της ομάδας διανύει τις καλύτερες μέρες του στην ομάδα. Εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια, άρτια τεχνική, παιχνίδι γεμάτο ουσία και αποκορύφωμα τα δύο πανέμορφα γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ κόντρα σε Παναθηναϊκό και Πανθρακικό αλλά και την εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Φιορεντίνα.

Ο τελευταίος υποψήφιος είναι "οπλισμένος". Κρατάει τόξο και τον λένε Στέφανο Αθανασιάδη. Ο διεθνής επιθετικός εκτός του ότι σκοράρει αδιάκοπα, έχει μία εξαιρετική παρουσία και στο χώρο του κέντρου, πρεσάρει ψηλά, μοιράζει το παιχνίδι και δημιουργεί για τους συμπαίκτες του. Με τα δύο τέρματα που σημείωσε στο "Μπορίσοφ Αρένα" κόντρα στην Ντιναμό Μινσκ έγινε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στις διοργανώσεις της UEFA φτάνοντας τα 16.

Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του paokfc.gr επιλέγοντας τον δικό σας πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ για τον Νοέμβριο εδώ.

Διαβάστε ακόμη...