Βρέθηκε ο ... "φταίχτης"!

Όχι ότι περιμέναμε κάτι καλύτερο από την ΕΠΟ... Μια ομοσπονδία που εδώ και μήνες μόνο αρνητικά μηνύματα εκπέμπει προς τα έξω!
Βρέθηκε ο ... "φταίχτης"!

Το δεκάμπαλο που δέχτηκε η Εθνική Νέων από την αντίστοιχη της Ελβετίας, θα το πληρώσει τελικά -και- ο Στέλιος Πόζογλου. Όσο και αν μοιάζει απίστευτο είναι 100% αληθινό. Ένα νεαρό παιδί, για το οποίο  μόνο καλά λόγια έχουν να πουν όσοι τον γνωρίζουν από κοντά, γίνεται ο "αποδιοπομπαίος τράγος" και φορτώνεται τις τραγικές επιλογές των ανθρώπων που διαφεντεύουν το ταλαίπωρο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα το απόγευμα η επιτροπή, που "έψαξε" τα αίτια της ντροπιαστικής ήττας της Εθνικής Νέων -σε φιλικό ματς- με 10-0 από την Ελβετία, έκρινε πως υπεύθυνοι για τον διασυρμό είναι οι προπονητές της ομάδας (η ΕΠΟ τους επέλεξε), καθώς και οι  Δώνης - Πόζογλου, οι οποίοι υπέπεσαν σε πειθαρχικά παραπτώματα την παραμονή του αγώνα!

Αποφασίστηκε λοιπόν η διακοπή συνεργασίας με τους τρεις προπονητές (γιατί δεν ψάχνουν πως προσλήφθηκαν;), καθώς  και ο αποκλεισμός των δύο νεαρών παικτών από την Εθνική ομάδα Νέων...

Πολλά μπράβο στα σοφά μυαλά που πέτυχαν διάνα, αποδεικνύοντας σε όλους εμάς τους ρομαντικούς που ασχολούμαστε ακόμη με το ποδόσφαιρο, πως τα κέντρα αποφάσεων λειτουργούν άψογα και με ταχύτατα αντανακλαστικά...   

Διαβάστε ακόμη...