Τιμήθηκε ο Σλάτζαν Σπάσιτς!

Πριν την έναρξη του αγώνα με τη Βέροια, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα πλαίσια των βραβεύσεων που έχει καθιερώσει, τίμησε τον Σλάτζαν Σπάσιτς...
Τιμήθηκε ο Σλάτζαν Σπάσιτς!

Ποιος ήταν ο Σλάτζαν Σπάσιτς;

Ο Σπάσιτς γεννήθηκε στις 15 Ιουνίου του 1973 στο Νόρκοπινγκ της Σουηδίας, από πατέρα Σέρβο και μητέρα Σουηδέζα,. Σε μικρή ηλικία μετακόμισε στην Σερβία όπου και μεγάλωσε. Επαγγελματίας έγινε στην ομάδα της πόλης όπου και διέμενε, την Ντιναμό Βράνιε με τα χρώματα της οποίας αγωνίστηκε για δύο σεζόν.

Από εκεί μεταγράφηκε σε ομάδα της πρωτεύουσας, την Όμπιλιτς Βελιγραδίου στην οποία και αγωνίστηκε τρεις αγωνιστικούς περιόδους για να πάρει την μεταγραφή του στην Βόζντοβατς. Εκεί όπου τον ανακάλυψε ο ΠΑΟΚ και τον έφερε στην Ελλάδα το 2001, καταγράφοντας την πρώτη του επίσημη εμφάνιση επί Ελλαδικού εδάφους στις 23/09 του 2001 υπό τις οδηγίες του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο άνθρωπος που ήταν και ο μέντορας του, στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη, όπου και αντεκατέστησε τον Οκκά στο 81ο λεπτό, τον παίκτη που είχε ισοφαρίσει το παιχνίδι σε 1 – 1, το γκολ του Λιολίδη.

Στα πέντε χρόνια που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ είχε 62 συμμετοχές και σκόραρε 12 τέρματα. Το διάστημα που ακολούθησε το τέλος της συνεργασίας του Σπάσιτς με τον ΠΑΟΚ, ο Σλάτζαν δεν έκρυψε ποτέ τα αισθήματά του για τον Δικέφαλο!

Διαβάστε ακόμη...