"H πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ"

O Πανελλήνιος Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Αθηνών, στην επίσημη σελίδα του στο facebook, ανέβασε το κείμενο που ακολουθεί για τα έξι αδέρφια που έχασαν τόσο άδικα και τόσο νωρίς τη ζωή τους στα Τέμπη, τον Οκτώβρη του 1999.
"H πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ"

Διαβάστε αναλυτικά:

Σαν σήμερα, 4 Οκτωβρίου 1999 ...

Τα ξημερώματα της Δευτέρας 4 Οκτωβρίου 1999 γράφεται η πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ.

Στον δρόμο της επιστροφής από το 1-1 με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, το διώροφο πούλμαν του συνδέσμου του Κορδελιού ανατρέπεται στα Τέμπη και χάνουν τη ζωή τους ένα κορίτσι και πέντε αγόρια ηλικίας από 18 έως 25 ετών. Τα ονόματα των έξι αδερφών μας θα συνδεθούν για πάντα με την απόλυτη αγάπη για τον Σύλλογο και τα ιδανικά του. Σε μια στιγμή που δεν την ήθελαν και μια ηλικία που δεν τη διάλεξαν.

Η σκέψη μας είναι κάθε μέρα μαζί τους όλο τον χρόνο, ακόμα και όταν δεν το συνειδητοποιούμε. Αυτή τη μέρα όμως είναι που οι σκέψεις γίνονται αβάσταχτες. Γιατί σήμερα όλοι μας σκεφτόμαστε ότι τα αδέρφια μας θα ήταν τόσων χρονών, 33, 35, 40, δεν έχει σημασία, και θα ήταν εδώ μαζί μας, ότι παρέα θα τραγουδούσαμε, θα αγκαλιαζόμασταν, θα τραβιόμασταν για την ομάδα, θα χαιρόμασταν, θα διαφωνούσαμε, θα τσακωνόμασταν, μπορεί και να μη μιλούσαμε.

Θα ήταν όμως δίπλα μας.

Η σημερινή μέρα ας είναι πάντα μια ευκαιρία να σκεφτόμαστε όλοι την ενότητα του λαού και να παραμερίζουμε τις διαφορές μας για το καλό του Συλλόγου. Ας σκεφτόμαστε τα αδέρφια μας που έφυγαν για να καταλάβουμε πόσο μικρά και ασήμαντα είναι όλα μπροστά τους.

Για τη Χριστίνα, τον Δημήτρη, τον Τάσο, τον Γιώργο, τον Κυριάκο, τον Μπάμπη.

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ
ΠΑΟΚ ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ
ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ'ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ

Διαβάστε ακόμη...