Ψηφίστε τον MVP Σεπτεμβρίου

Τέσσερις νίκες, 14 γκολ και θεαματικό ποδόσφαιρο. Ο Σεπτέμβριος ήταν ένας καλός μήνας για τον ΠΑΟΚ που πραγματοποίησε εντυπωσιακή εκκίνηση στη σεζόν κερδίζοντας τις εντυπώσεις με το συνεχές τρέξιμο, το ασφυκτικό πρέσινγκ ψηλά στην περιοχή του αντιπάλου, τον πλουραλισμό στον τρόπο ανάπτυξης και την αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια.
Ψηφίστε τον MVP Σεπτεμβρίου

Το paokfc.gr σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε τον πολυτιμότερο παίκτη του μήνα με τη δική σας ψήφο. Τον δεύτερο σχετικό τίτλο της αγωνιστικής περιόδου διεκδικεί ο MVP Αυγούστου, Ράζβαν Ρατς που έκλεισε τις υποχρεώσεις του Σεπτεμβρίου πετυχαίνοντας για πρώτη φορά στην καριέρα του δύο γκολ σε ένα ματς. Ο Ρουμάνος διεθνής αριστερός μπακ συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του όντας πολύ σταθερός στ' αμυντικά του καθήκοντα και ιδιαίτερα παραγωγικός στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ να απλώνει το παιχνίδι στα άκρα.

Δεύτερος υποψήφιος ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου που θα τον κρατήσει στην Τούμπα μέχρι το 2018 απελευθερώθηκε κι αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο. Κόντρα στην Ντιναμό Μινσκ έγινε ο πρώτος παίκτης στην ευρωπαϊκή ιστορία του ΠΑΟΚ που σημειώνει χατ τρικ και έπιασε τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη στη λίστα των ευρωσκόρερ του Δικεφάλου. Συνολικά ο Κλάους πέτυχε πέντε γκολ μέσα στον Σεπτέμβριο δείχνοντας πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα.

Ο τρίτος υποψήφιος έρχεται και πάλι από τα μετόπισθεν. Ο Γιάννης Σκόνδρας ξεκίνησε τη σεζόν ως στόπερ και πλέον καλύπτει τη φυσική του θέση, το δεξί άκρο της άμυνας. Με αστείρευτες δυνάμεις, σωστές τοποθετήσεις, συχνές προωθήσεις και τελική πάσα... μισό γκολ ο Ελληνας ποδοσφαιριστής διανύει περίοδο φόρμας και βρίσκεται μονίμως στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων.

Το ίδιο ισχύει και για τον Ρόμπερτ Μακ. Με όπλο την ταχύτητά του με τη μπάλα στα πόδια ο Σλοβάκος βάζει δύσκολα στις αντίπαλες άμυνες που ως τώρα δεν έχουν καταφέρει να τον σταματήσουν όταν εφορμά είτε από τα δεξιά είτε από τ΄αριστερά. Με τρία γκολ και συμμετοχή στις περισσότερες επιθετικές ενέργειες του ΠΑΟΚ, ο Μακ αποτελεί ένα από τα πρόσωπα του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής.

Οι υποψηφιότητες κλείνουν με τον πάντα ουσιαστικό αν και αθόρυβο Αλέξανδρο Τζιόλη. Ο Ελληνας μέσος είναι αυτός που ορίζει το ρυθμό στο χώρο της μεσαίας γραμμής με το ήρεμο και μυαλωμένο παιχνίδι του. Με πολλές δυνάμεις και τρεξίματα ο Τζιόλης είναι ο ποδοσφαιριστής που θα ανακόψει τον αντίπαλο πριν αυτός γίνει επικίνδυνος, αλλά και θα ξεκινήσει την επίθεση του Δικεφάλου μοιράζοντας σωστά τη μπάλα. Οι μεγάλες μπαλιές του και η δυνατότητά του να περνάει τη μπάλα στην αδύνατη πλευρά δημιουργεί πλεονέκτημα στην ανάπτυξη της ομάδας.

Ψηφίστε πατώντας ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...