Το... χτίζει από την αρχή

Μπορεί το "Μακεδονία Παλλάς" να είναι ένα από τα πλέον γνωστά, αν όχι το πιο γνωστό, ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης, όμως αναμφισβήτητα επιδέχεται... βελτιώσεων.
Το... χτίζει από την αρχή


Ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος έχει μισθώσει το ξενοδοχείο για τα επόμενα 30 χρόνια, δεν σχεδιάζει απλώς να το ανακαινίσει, αλλά ουσιαστικά να το... χτίσει από την αρχή, όπως αναφέρει δημοσίευμα πολιτικής εφημερίδας.

Πιο συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ εμφανίζεται διατεθειμένος να επενδύσει 20 εκατομμύρια ευρώ για να αλλάξει πλήρως την εικόνα του "Μακεδονία Παλλάς", παρά το ότι η υποχρέωσή του βάσει της σύμβασης με το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ κάνει λόγο για επένδυση 5 εκατομμυρίων. Μάλιστα, ο Σαββίδης έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με μεγάλο αρχιτεκτονικό γραφείο της Αγγλίας, αρχιτέκτονες του οποίου βρίσκονται αρκετά συχνά το τελευταίο διάστημα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρώσουν τη μελέτη τους πριν παραδώσουν τα τελικά τους σχέδια.

Πρόθεση του Σαββίδη είναι να πραγματοποιηθεί η ανακαίνιση στο εσωτερικό κυρίως κομμάτι του "Μακεδονία Παλλάς" χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα στη λειτουργία του, με τις εργασίες να αναμένονται να ξεκινήσουν τον προσεχή Ιούνιο. Σε ότι αφορά την τελευταία ανακαίνιση του ιστορικού ξενοδοχείου, αυτή έλαβε χώρα έντεκα χρόνια πριν από τον προηγούμενο μισθωτή, τον όμιλο Δασκαλαντωνάκη.

Διαβάστε ακόμη...