Επαγγελματίας ο Αχιλλέας Πούγγουρας

Ηρθε στον ΠΑΟΚ το 2012 από τον Προμηθέα Λάρισας και μέσα σε δύο χρόνια κατάφερε να προσθέσει το όνομά του στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές από τα Τμήματα Υποδομής που βρίσκονται στον… προθάλαμο της πρώτης ομάδας.
Επαγγελματίας ο Αχιλλέας Πούγγουρας

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

«Είναι κάτι που το περίμενα, το ήθελα  και είμαι πολύ ευχαριστημένος που το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα», είπε στο paokfc.gr και συνέχισε: «Η υπογραφή του συμβολαίου μου είναι ένα ακόμα βήμα προς την επιθυμητή κατεύθυνση. Δεν αλλάζει κάτι στην προσπάθειά μου, ωστόσο, είναι μια κίνηση που μου δίνει μεγαλύτερη δύναμη για τη συνέχεια».

Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότεροι παίκτες από τα… σπλάχνα του ΠΑΟΚ στελεχώνουν την πρώτη ομάδα. Ο 19χρονος αμυντικός γνωρίζει πως μέσα από τη δουλειά θα έρθει και η δική του η σειρά και δεν αγχώνεται για το μέλλον. «Τι θα κάνει κάθε ποδοσφαιριστής και αν θα εκμεταλλευτεί ή όχι την ευκαιρία του εξαρτάται απόλυτα από τον ίδιο», μας είπε και πρόσθεσε: «Αν δουλεύεις στο 100% και είσαι συγκεντρωμένος μπορείς να τα καταφέρεις».

Ο Πούγγουρας είναι ένα από τα βασικά στελέχη της πρωταθλήτριας Κ20 που το Σάββατο κόντρα στον Πλατανιά ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της SuperLeague για να υπερασπιστεί τον τίτλο της. «Είμαστε μια νέα ομάδα, με μεγάλες φιλοδοξίες και πολύ όρεξη και πιστεύω ότι μπορούμε να τα πάμε και καλύτερα από πέρυσι. Σίγουρα δεν είμαστε 100% έτοιμοι αυτή την περίοδο και θα χρειαστούμε ένα διάστημα για να δέσει η ομάδα και να πιάσουμε ρυθμό, αλλά οι στόχοι μας είναι υψηλοί».

 

Διαβάστε ακόμη...