Και πάλι σύμμαχος η Βιοϊατρική

Η αγωνιστική χρονιά μόλις ξεκίνησε, μετά από προετοιμασία εφτά περίπου εβδομάδων.
Και πάλι σύμμαχος η Βιοϊατρική

Παράλληλα με τη δουλειά που γίνεται στους προπονητικούς χώρους εντός και εκτός γηπέδου , με τον σχεδιασμό για την αξιοποίηση του ρόστερ της ομάδας, με τον προγραμματισμό των αγωνιστικών υποχρεώσεων, υπάρχουν παράλληλα αφανείς φορείς που φροντίζουν για την άρτια επιστημονικά προετοιμασία και παρακολούθηση της  υγείας των ποδοσφαιριστών.

Ένα από τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν όλες τις ομάδες, ειδικότερα την περίοδο της προετοιμασίας , είναι ο ιατρικός διαγνωστικός έλεγχος να είναι λεπτομερής και σύμφωνος με διεθνή πρωτόκολλα διασφαλίζοντας έτσι αποφυγή δυσάρεστων ιατρικών συμβάντων. Επίσης σημαντικότατο ρόλο διαδραματίζει η αντιμετώπιση και αποκατάσταση των αναπόφευκτων τραυματισμών γεγονός που εξασφαλίζει στο προπονητικό team συνεχείς επιλογές στον αγωνιστικό σχεδιασμό .

Στον νευραλγικό τομέα της υγείας , η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει την τύχη να συνεργάζεται επί σειρά ετών με τις Διαγνωστικές Μονάδες Βιοιατρική και την Βιοκλινική του Ομίλου Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, που έχει αναλάβει πλήρως τους ιατρικούς ελέγχους, τις εξετάσεις και νοσηλείες των ποδοσφαιριστών , την αρχειοθέτηση του ιατρικού ιστορικού των παικτών σε συνεργασία με τον γιατρό της ομάδας, κ. Γιώργο Οικονομίδη.

Από τα σύγχρονα διαγνωστικά κέντρα του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ περνούν οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές για τον απαραίτητο αιματολογικό και καρδιολογικό έλεγχο, από εκεί και οι νέοι ποδοσφαιριστές της ομάδας για την ανάλογη ιατρική έρευνα. Πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις, με τελευταίους τους διεθνείς ποδοσφαιριστές που ενσωματώθηκαν αργότερα στην προετοιμασία.

Ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟIATΡΙΚΗ με σύγχρονες εγκαταστάσεις, διεθνείς διαπιστεύσεις από αναγνωρισμένους φορείς στον τομέα των υπηρεσιών Υγείας και με υψηλού επιπέδου ιατρική φροντίδα, συνεισφέρει και χορηγικά σε όλες τις εξετάσεις της κύριας ομάδας του ΠΑΟΚ καθώς και στις ακαδημίες του.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιθυμεί για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσει θερμά τη Διοίκηση, τους γιατρούς και το προσωπικό του Ομίλου Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ για την σημαντική τους υποστήριξη και την αγαστή συνεργασία.

Δείτε τις φωτογραφίες και το σχετικό βίντεο από PAOK TV.

Διαβάστε ακόμη...