"Σφραγίζονται" οι αλλαγές στην ΚΕΔ

Συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη (30/7) στις 11.30 το ΔΣ της ΕΠΟ. Από τα θέματα που θα συζητηθούν ξεχωρίζει αυτό της έλευσης ξένου αρχιδιαιτητή για το πρωτάθλημα της Super League.
"Σφραγίζονται" οι αλλαγές στην ΚΕΔ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΠΟ που φέρεται να έχει στα χέρια της λίστα με τρεις υποψήφιους ξένους αρχιδιαιτητές, θ' ανάψει το πράσινο φως για την έλευση ξένου αρχιδιαιτητή, ενώ αναμένεται να απαντήσει θετικά στη Super League για την επιλογή Έλληνα αρχιδιαιτητή, με την προϋπόθεση να είναι κοινής αποδοχής από τις ομάδες του συνεταιρισμού, σύμφωνα με την απόφαση που πάρθηκε στο τελευταίο ΔΣ.

Όσον αφορά τη Football League θα επιλέξει έλληνα αρχιδιαιτητή για το δικό της πρωτάθλημα.

Επίσης, αναμένεται να γίνουν και μία έως δύο αλλαγές προσώπων, που βρίσκονται στο προεδρείο της Ομοσπονδίας.

Τόσο οι αλλαγές στο προεδρείο, όσο και η αλλαγή στάσης της ΕΠΟ, η διοίκηση της οποίας παρόλο που θεωρεί επιτυχημένη τη θητεία της παρούσας ΚΕΔ, συνηγορεί στην αλλαγή των μελών της, προωθεί για πρώτη φορά στην έλευση ξένου αρχιδιαιτητή και την εκχώρηση αρμοδιοτήτων στις επαγγελματικές λίγκες, πιθανόν να είναι σκόπιμες και να συνδέονται με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών που βγήκε πρόσφατα στη δημοσιότητα και αφορά την ηγεσία της ΕΠΟ.

Διαβάστε ακόμη...