Κουρασμένος και ... ισόπαλος (1-1)

Στο πέμπτο φιλικό παιχνίδι του επί ολλανδικού εδάφους, κόντρα στην Cambuur, ο ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1... Το γκολ του Δικεφάλου ο Αθανασιάδης με κεφαλιά στο 15'.
Κουρασμένος και ... ισόπαλος (1-1)

Ο Αναστασιάδης χρησιμοποίησε και πάλι δύο διαφορετικές 11άδες και δύο διαφορετικά σχήματα στο παιχνίδι. 4-4-2 στο πρώτο μισό και 4-3-3 στην επανάληψη. Ο ΠΑΟΚ πίεσε τους Ολλανδούς στο πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης, αλλά δεν έλειψαν τα αρκετά λάθη στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του...

Προηγήθηκε στο 15' με ωραία κεφαλιά του Κλάους μετά από σέντρα του Μάρτενς, είχε καλές στιγμές με τον Βίτορ (29' και 37'), για να δεχτεί την ισοφάριση στο 41', με ένα μακρινό σουτ μετά από εκτέλεση φάουλ των Ολλανδών...

Στην επανάληψη οι παίκτες που αγωνίστηκαν ήταν φανερά κουρασμένοι, ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και οι καλές φάσεις έλειψαν. Ο Δικέφαλος με το σημερινό φιλικό, ολοκλήρωσε το στάδιο της προετοιμασίας του στη χώρα της τουλίπας και επιστρέφει αύριο το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ α' ημίχρονο: Ιτάνζ (33' Μελίσσας), Ρατς, Κατσικάς, Βίτορ (44' Κιόσε), Κίτσιου, Σαββίδης, Τζανδάρης, Γκολάσα, Μάρτενς, Κουλούρης και Αθανασιάδης. 4-4-2 για τον Δικέφαλο στο ξεκίνημα.

ΠΑΟΚ β' ημίχρονο: Γιακουμής, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Κιόσε, Σπυρόπουλος, Κάτσε, Παναγιωτούδης, Πολύζος, Μακ, Περέιρα, Πόζογλου.  4-3-3 για τον Δικέφαλο στην επανάληψη.

Καμπούρ: Νίνχαουζ, Περέιρα, Ράινεν, Ντίικστρα, Μπάιχερ, Μπάκερ, Ελ Μακρινί, Ράσνακ, Σέπερς, Ογκμπέτσε, Μέλεγκ, σε ένα 4-3-3...

.............................................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη του παιχνιδιού...

Έναν ακόμα φιλικό αγώνα δίνει σήμερα ο ΠΑΟΚ, λίγες ώρες πριν την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα και τόσο οι παίκτες όσο και ο προπονητής θα έχουν την ευκαιρία να δουν το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας.

Ψιλόβροχο στο Όοστερμπεεκ εδώ και λίγες ώρες...

Με Ιτάνζ θα ξεκινήσει σήμερα ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Καμερουνέζος ήδη προθερμαίνεται... Σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα παίξουν και οι Μελισσάς - Γιακουμής.

Υπάρχουν οπαδοί του Δικεφάλου στο γήπεδο (περίπου 50), οι περισσότεροι έχουν έρθει από Γερμανία.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την βροχή να έχει σταματήσει...

4ο λεπτό: Φάουλ απ' τα δεξιά εκτέλεσε ο Ρατς, ο Τζανδάρης στο δεύτερο δοκάρι δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή και η μπάλα πέρασε άουτ.

Συμπληρώθηκε το δεκάλεπτο σε ένα αναγνωριστικό ως τώρα ματς.

10ό λεπτό: Ο Αθανασιάδης βγήκε απ' τα αριστερά, έκανε το γύρισμα στον Γκολάσα αλλά το σουτ του Ισραηλινού κόντραρε σε αμυντικό.

15ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ για τον ΠΑΟΚ. Εξαιρετική σέντρα του Μάρτενς και ο Κλάους με κεφαλιά ανοίγει το σκορ.

23o λεπτό: Ο Ιτάνζ απέκρουσε εντυπωσιακά σουτ του Σέπερς... Πρώτη καλή φάση για την Καμπούρ.

29ο λεπτό: Κόρνερ εκτέλεσε ο Γκολάσα από τα δεξιά, ο Βίτορ έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή (Μπάιχερ) και στη συνέχεια του σουτ του Βίτορ αποκρούστηκε απ' τον Νινχάις...

32ο λεπτό: Καλό σουτ του Γκολάσα έπειτα από πάσα του Μάρτενς, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

33ο λεπτό: Μελίσσας στη θέση του Ιτάνζ.

35ο λεπτό: Ανάποδο ψαλίδι του Μέλεχ,  η μπάλα άουτ.

37ο λεπτό: Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ρατς, η κεφαλιά του Βίτορ τράνταξε το δοκάρι της Καμπούρ.

Το συνεχές πρεσάρισμα των παικτών μας, δημιουργεί πολλά προβλήματα στους Ολλανδούς.

41ο λεπτό: Οι Ολλανδοί ισοφαρίζουν με μακρινό φάουλ, και μετά από κακό υπολογισμό του Μελίσσα... Ένα γκολ από το πουθενά για την Καμπούρ!

44ο λεπτό: Κίτρινη στον Ογκμπέτσε για μαρκάρισμα στον Βίτορ. Κιόσε στη θέση του που αποκόμισε ένα σκίσμο στο μέτωπο...

Ετοιμάζεται η ενδεκάδα του δευτέρου ημιχρόνου...

Ημίχρονο, με τον ΠΑΟΚ να είναι καλύτερος της Καμπούρ και να είναι αυτός που είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει ένα δεύτερο γκολ, αλλά αντί να συμβεί αυτό η ομάδα ισοφαρίστηκε σε μια φάση που δεν μύριζε γκολ...

Ξεκίνησε η επανάληψη με τον ΠΑΟΚ να έχει αλλάξει όλη την 11άδα του...

Η 11άδα του ΠΑΟΚ στο β' ημίχρονο: Γιακουμής, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Κιόσε, Σπυρόπουλος, Κάτσε, Παναγιωτούδης, Πολύζος, Μακ, Περέιρα, Πόζογλου.  4-3-3 για τον Δικέφαλο.

50ό λεπτό: Σουτ του Κάτσε μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.

53ο λεπτό: Σέντρα του Σέπερς, κεφαλιά του Χέμεν, ο Γιακουμής απέκρουσε σε κόρνερ.

64ο λεπτό: Ο Μακ εκτέλεσε φάουλ, αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας με τις γροθιές.

65ο λεπτό: Παράλληλη καλή σέντρα του Σπυρόπουλου, η μπάλα πέρασε από τον Περέιρα, έφτασε στον Κωνσταντινίδη που πλάσαρε άουτ...

Ο Περέιρα αγωνίζεται σαν σέντερ φορ...

72ο λεπτό: Καλό σουτ του Φακούντο Περέιρα, η μπάλα άουτ.

76ο λεπτό: Ο Πόζογλου εκτέλεσε φάουλ, με την μπάλα να περνάει άουτ.

77ο λεπτό: Μαρκάρισμα στον Μακ μέσα στην περιοχή, "παίζετε" λέει ο ρέφερι.

83ο λεπτό: Σέντρα του Μακ απ' τα δεξιά, έδιωξε ο Νίνχαουζ με υπερένταση

Τέλος

Διαβάστε ακόμη...