"Να παίζουμε πιο γρήγορα, πιο κάθετα"

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε μετά το τέλος του φιλικού με την Βάαλβαϊκ και στάθηκε στα λάθη του 1ου μέρους αλλά και τη βελτίωση της ομάδας μετά το 45'.
"Να παίζουμε πιο γρήγορα, πιο κάθετα"

Τα όσα δήλωσε:

"Ήταν ένα παιχνίδι προπόνησης. Τα φιλικά για μένα είναι στο πρόγραμμα της προπόνησης, ώστε γρήγορα και μεθοδικά να είμαστε έτοιμοι για τα επίσημα παιχνίδια. Σήμερα είχαμε δύο πλευρές. Στο πρώτο μέρος ήμασταν κακοί, κάναμε λάθη, κρατούσαμε τη μπάλα χωρίς λόγο. Στο δεύτερο παίξαμε με τρεις πάσες και ήταν όλα καλύτερα. Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε με άλλη φιλοσοφία, πιο γρήγορα, πιο κάθετα. Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα μας στο δεύτερο μέρος".

Για τις αρκετές οργανωμένες ευκαιρίες: "Σιγά σιγά θα ανοίγουν και τα πόδια μας. Το πρωί κάναμε μία προγραμματισμένη προπόνηση. Είναι πρωτόγνωρες οι προπονήσεις που γίνονται. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών και των μικρών και των μεγάλων. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ".

Για το πρέσινγκ που ασκεί η ομάδα: "Δεν γίνεται να παίξουμε αλλιώς. Το σύγχρονο ποδόσφαιρο αυτό είναι".

Για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, τους Περέιρα και Μακ: "Πρέπει να τους δούμε. Καταρχήν είναι ανέτοιμοι, είναι πίσω ακόμη. Πρέπει να δουλέψουν αυτά τα παιδιά. Γενικώς έχουμε πολλή δουλειά ακόμη".

Διαβάστε ακόμη...