Ο κάτοχος διαρκείας 4.000...

Την Πέμπτη 17 Ιουλίου οι πωλήσεις των διαρκείας ξεπέρασαν τις 4000. Ο τυχερός κάτοχος είναι ο Αντώνιος Τσαμπαρλής, ο οποίος είναι κάτοχος διαρκείας εδώ και περίπου δέκα χρόνια.
Ο κάτοχος διαρκείας 4.000...

Ο Αντώνης παρέλαβε το δώρο του και δήλωσε: "Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω την ΠΑΕ για το δωρό. Είμαι ένας φύσει αισιόδοξος άνθρωπος, οπότε θεωρώ ότι φέτος η ομάδα θα πάει πάρα πολυ καλά. Παίρνω διαρκείας τα τελευταία περίπου δέκα χρόνια και θα συνεχίσω για πολλά ακόμα. Καλή χρονιά να έχουμε."

Όπως είναι γνωστό από την πρώτη μέχρι και την τελευταία ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2014-15 στις 20 Αυγούστου ένας τυχερός φίλος του Δικεφάλου θα κερδίζει ένα συλλεκτικό δώρο ΠΑΟΚ, όπως tablet, ρολόι, μπουφάν και επίσημο ρουχισμό της ομάδας. Ανάμεσα στα δώρα βέβαια, ξεχωρίζουν οι τρεις μηχανές της Kymco.

Αγόρασε λοιπόν το διαρκείας σου και μπορείς να γίνεις και εσύ ο τυχερός που θα κερδίσει κάποιο από τα δώρα που δίνονται καθημερινά από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι όροι του διαγωνισμού έχουν κατατεθεί στη συμβολαιογράφο Παναγιώτα Μακρίδου. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινώνονται στα επίσημα μέσα του συλλόγου. Ακολουθήστε τον ΠΑΟΚ στο Facebook, στο Twitter, στο Instagram, στο Pinterest και στο Tumblr για να μαθαίνετε επίσης πρώτοι τα νέα για την αγαπημένη σας ομάδα και να βλέπετε αποκλειστικές φωτογραφίες από την καθημερινότητα του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...