Κλαψιάρηδες και κομπλεξικοί

Άλλο ένα επεισόδιο στην... Πειραιώτικη μαγκιά, είδαμε σήμερα. Υπάρχει άλλωστε κανείς που πιστεύει πως το πρόβλημα είναι ο Μανιάτης;
Κλαψιάρηδες και κομπλεξικοί

Δυστυχώς, τόσα χρόνια πιστεύαμε και νομίζαμε, πως οι άνθρωποι ξέρουν τι κάνουν, πως έχουν σχέδιο και γνώση. Σήμερα, αποδεικνύεται πως απλά είναι όμηροι, θύματα της ίδιας τους της προπαγάνδας. Της θεωρίας περί μαγκιάς και... ντομπροσύνης.

Μια μαγκιά βέβαια, και μια ντομπροσύνη, που έχουν πολλές δεκαετίες να δείξουν εντός αγωνιστικού χώρου, ή έστω στον περιβάλλοντα χώρο. Το μόνο που γνωρίζουν να "επηρεάζουν", να "δίνουν γραμμές" και non paper. Έχουν φτάσει πλέον στο σημείο να επηρεάζουν τον ίδιο τους τον εαυτό, πρώτα και πάνω απ 'ολα. Διότι, δυστυχώς για τους ίδιους, πλέον δεν τους παρακολουθεί και κανείς άλλος.

Έχοντας στήσει ένα ολόκληρο, σάπιο, σύστημα ΜΜΕ και παραγόντων, έχοντας πείσει αρκετούς Έλληνες για το... μεγαλείο τους, έπλασαν μια πραγματικότητα στην οποία κανείς δεν δικαιούται να αντιμιλά, να κερδίζει και να τους τρίβει στα μούτρα την αηδία τους.

Πλέον, μήνες μετά το κάκιστο παιχνίδι της Τούμπας, το μόνο που κατάφεραν είναι να πείσουν ένα παίκτη, το Μανιάτη, να φέρει την αρρώστια μέσα στην Εθνική. Διότι, δυστυχώς, όσο προκλητικός κι αν μπορεί να είναι ο Τζαβέλλας, η "διαβασμένη" συμπεριφορά του Μανιάτη εδώ και μέρες, είναι δεδομένη και αυταπόδεικτη. Όταν βγαίνει ο Κατσουράνης δημόσια και δίνει απάντηση στα ΜΜΕ που μας έπρηξαν για το... κακό κλίμα και ο παίκτης του ΟΣΦΠ δεν κάνει τίποτα, έστω για το τυπικό και λίγες μέρες μετά πετάει ατάκες περί ΠΑΟΚ στο Τζαβέλλα (αλήθεια, που κολάει ο ΠΑΟΚ ρε... μάγκες; ).

Το σημερινό επεισόδιο δεν έχει καμία σχέση με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία φυσιολογικά και σωστά, έμεινε έξω απο αυτό το αστείο παιχνιδάκι εντυπώσεων που μόνο κομπλεξικοί καλομαθημένοι ήθελαν να στήσουν. Πλέον, στον Πειραιά έχουν χάσει το παιχνίδι, τα ψυχολογικά τους σύνδρομα έχουν βγεί στη φόρα και μόνο γέλιο θα προκαλέσει η προσπάθειά τους να... μαζέψουν τα ασσυμάζευτα. Ήδη, θεωρούν πως το σφάλμα είναι του... Σάντος.

Αλήτης ο Κατσουράνης, κωλόπαιδο ο Τζαβέλλας, κομπλεξικός ο ΠΑΟΚ, ανύπαρκτος κι ο Σάντος. "Να φύγουμε απ την Εθνική, είναι κάστρο το ΠΑΟΚ" φωνάζουν. Ζήσαμε, να το ακούσουμε κι αυτό! 

Ξύδι, κύριοι. Ξύδι.

Διαβάστε ακόμη...