Πρόταση για να ονομαστεί αίθουσα "Παναγιώτης Ποικιλίδης"

Στη Γενική Συνέλευση του ΑΣ ΠΑΟΚ τέθηκε επί τάπητος το γυμναστήριο πάλης στην Τούμπα να πάρει το όνομα του πρώην Ολυμπιονίκη.
Πρόταση για να ονομαστεί αίθουσα "Παναγιώτης Ποικιλίδης"

Αναλυτικά οι λεπτομέρειες.

Ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση του ΑΣ ΠΑΟΚ κατά την διάρκεια της οποίας απασχόλησε έντονα το ζήτημα με τα ελάχιστα τακτοποιημένα μέλη του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, για το οποίο ο αρχηγός των τμημάτων υγρού στίβου του ΠΑΟΚ, Γιάννης Ελευθεριάδης, πρότεινε να ακολουθηθεί το μοντέλο που εφαρμόζει ο Ολυμπιακός, όπου ένα ποσό από τα χρήματα που δίνουν τα μέλη πηγαίνει απευθείας στον ΑΣ.

Ακόμη, υπερψηφίστηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός, η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής και προτάθηκε το γυμναστήριο πάλης στην Τούμπα να πάρει το όνομα του πρώην Ολυμπιονίκη.

Όσον αφορά τα έξοδα των τμημάτων για την προηγούμενη σεζόν ήταν 190.000 ευρώ για τα κολυμβητικά τμήματα, 178.000 για το χάντμπολ ανδρών – γυναικών, 160.000 για το πόλο, 86.000 για το βόλεϊ και 30.000 για το στίβο.

Επίσης, αποφασίστηκε οι ομάδες πόλο ανδρών και χάντμπολ γυναικών που έχουν το δικαίωμα την επόμενη σεζόν να παίξουν στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, να μην αγωνιστούν για να εξοικονομήσουν χρήματα για τις πάγιες ανάγκες τους.

Ο προπονητής του τμήματος πάλης, κ. Τσεκερίδης δήλωσε:

"Ο μεγάλος μας στόχος είναι να έχουμε αθλητή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, στη Βραζιλία. Δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος, γιατί έφυγε από τη ζωή ένας μεγάλος φίλος μου, ο Παναγιώτης Ποικιλίδης. Όταν κάναμε εργομετρικά κάποτε, του είχαν βρει ένα πρόβλημα στην καρδιά, αλλά αυτός συνέχισε και πάλευε. Αυτός ήταν ο Ποικιλίδης.

Ασχολήθηκε με τη διοίκηση της ΠΑΕ, πιέστηκε πολύ και νομίζω ότι η αγάπη του για τον ΠΑΟΚ του στέρησε τη ζωή. Κάνουμε ενέργειες να δώσουμε το όνομά του σε ένα γυμναστήριο και να δημιουργήσουμε ένα διεθνές τουρνουά που θα έχει το όνομά του".

Ανάλογη πρόταση για αίθουσα "Παναγιώτης Ποικιλίδης" έκανε και ο έφορος του τμήματος Τάι Κβο Ντο, Στάθης Καζαντζίδης.

Διαβάστε ακόμη...