Ψηφίστε τον MVP - Βραβείο "Πλάτων Φορόπουλος"

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε σε μια αρκετά σημαντική κίνηση τιμής, ανακοινώνοντας την έναρξη της ψηφοφορίας για τον πολυτιμότερο παίκτη της χρονιάς που πέρασε, αφού παράλληλα τόνισε πως το βραβείο θα φέρει το όνομα του Πλάτωνα Φορόπουλου, σε ένδειξη μνήμης του ονόματος και της προσφοράς του...
Ψηφίστε τον MVP - Βραβείο "Πλάτων Φορόπουλος"

Αναλυτικά, η ανακοίνωση :

"Ψηφίστε και αναδείξτε τον καλύτερο παίκτη της χρονιάς! Στο διαγωνισμό του paokfc.gr σας δίνεται η δυνατότητα, όπως κάθε χρόνο, να επιβραβεύσετε τον κορυφαίο, κατά τη γνώμη σας, ποδοσφαιριστή για την αγωνιστική σεζόν που τελειώνει.

Το φετινό βραβείο ονομάζεται «Πλάτων Φορόπουλος» στη μνήμη ενός από τους σημαντικότερους δημοσιογράφους που κάλυπταν τα θέματα του ΠΑΟΚ κι ο οποίος έφυγε από κοντά μας τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τιμά έτσι τον άνθρωπο που για περισσότερα από 40 χρόνια με την πένα του εργάστηκε για την προώθηση της ιδέας του συλλόγου και την υποστήριξη των ιδανικών της ομάδας ασκώντας πάντοτε καλόπιστη κριτική. Το βραβείο στον νικητή θα παραδώσουν τα παιδιά του εκλιπόντος μετά το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στον Παναθηναϊκό."

Ψηφίστε τον MVP της χρονιάς ΕΔΩ...

Διαβάστε ακόμη...