Νέα ανατροπή, κλειστός ο Πανελλήνιος!!!

Παρά την ανακοίνωση που ανάρτησε ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΑΘηνών "Πανελλήνιος" πριν λίγη ώρα,  που μιλούσε για ομαλή ροή και συγκέντρωση του κόσμου, εν τέλει με παρέμβαση εισαγγελέα ο σύνδεσμος έκλεισε και όλα είναι στον αέρα!
Νέα ανατροπή, κλειστός ο Πανελλήνιος!!!

Τραγελαφικά πράγματα στο κέντρο των Αθηνών, με τις αρμόδιες αρχές να έχουν χάσει τη μπάλα.

Μετά απο μια νύχτα με συνεχείς πιέσεις για "λουκέτο" στο σύνδεσμο, όπου και η πρωτοφανής αντίσταση των οπαδών του Δικεφάλου τους οδήγησε στο να "ταμπουρωθούν" μέσα στα γραφεία, σήμερα έχουμε νέα επεισόδια.

Συγκεκριμένα, μετά απο έντονες πιέσεις, απειλές και παρέμβαση εισαγγελέα, ο Πανελλήνιος τελικά έκλεισε.

Τεράστιο είναι το πρόβλημα που προκύπτει με όσους έχουν ήδη συγκεντρωθεί στην περιοχή, με τα εισιτήρια που δεν έχουν ακόμα διανεμηθει, με την ομαλή μετάβαση οπαδών στο γήπεδο και τόσα άλλα.

Οι καταστάσεις αυτές δεν αποτελούν τίποτα παραπάνω, απο την πλήρη και ξεκάθαρη απόδειξη πως οι αρμόδιοι δεν έχουν κανένα πλάνο, αρκούμενοι σε απειλές και εκβιασμούς, ώστε να "περάσει" το δικό τους. Το οποίο δεν είναι τίποτα άλλο, απο το να "πετάξουν" την ευθύνη απο πάνω τους !! 

Λίγο νωρίτερα ο Σύνδεσμος μέσω facebook είχε ενημερώσει πως:

"Ισχύει ό,τι έχουμε πει.

Στις 12 το μεσημέρι όλοι οι Νότιοι κανονικά στον Σύνδεσμο για να πάμε γήπεδο, κανένα πρόβλημα με αστυνομίες, εισαγγελείς κτλ.

Υπάρχουν και κάποια τελευταία εισιτήρια, ενω μπορούν να περάσουν να παραλάβουν το εισιτήριό τους όσοι πλήρωσαν την Τετάρτη και δεν το πήραν ακόμα."

Διαβάστε ακόμη...